Keystone logo

58 Бакалавър Програми в Изкуствознание Креативно изкуство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Креативно изкуство
Области на обучение
  • Изкуствознание (58)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Креативно изкуство

Взета след завършване на средно образование или бакалавърска степен бакалавърска степен е бакалавърска програма, която обикновено изисква 60 до 90 кредитни часа, за да завърши. Повечето програми в повечето случаи преглеждат само една дисциплина, но в различни институции могат да се предлагат по-целенасочени планове.

Какво е бакалавър по творческо изкуство? Полето на творческото изкуство е обширна дисциплина, обхващаща няколко специалности, включително визуални изкуства, драма, музика, филми и телевизия и писане. Независимо от специализацията, повечето програми осигуряват на студентите задълбочен исторически и културен опит в изобразителното изкуство и възможност за практическо обучение в най-разпространените инструменти в съвременното изкуство. Учениците, които следват специална сонда дълбоко в избраната от тях среда, като се занимават с материали на все по-критично и аналитично ниво, докато развиват своето образование.

Наред с естествената си склонност към творчество, студентите, притежаващи бакалавър по творческо изкуство, могат да научат различни меки умения, софтуерни умения и техники за комерсиализация на изкуството. Завършилите тези способности са добре подготвени да процъфтяват в и извън професионалните студия като мениджъри и художници.

Понастоящем офисите на избирателите са на разположение, за да помагат на студентите с бюджет за бакалавърската си степен. Тъй като няма две еднакви програми, студентите трябва да се обърнат към всяко училище по интереси поотделно за информация за обучението.

Бакалавър по творческо изкуство предлага богати кариерни полета за завършилите, някои от които може да не са директно в областта на изобразителното изкуство. Типичните кариерни пътеки включват илюстратори, графични дизайнери, фотографи, писатели, музейни възпитатели, музейни куратори, художествени координатори и маркетинг мениджъри. Образованието е също популярно поле за притежателите на тази степен и много студенти откриват уменията си за изобразително изкуство в голямо търсене в локални художествени институции и организации с нестопанска цел.

Студентите имат разнообразни възможности за посещения по света за бакалавър по творческо изкуство и някои програми могат да предоставят възможност за напълно онлайн обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.