Keystone logo

56 Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Наука за храните и напитките
  • Кулинарни изкуства
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (56)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства

Бакалавърска степен е три или четири години академично наименование, който подготвя студентите за работа в дадена сфера или област на обучение. Специалности Повечето бакалавърски включват около 40 студентски и изискват 120 семестър кредити, за да завършите.

Само това, което е бакалавър по Кулинарни изкуства? Тази програма обикновено отнема около четири години, за да завърши, и включва цялостно проучване на основни и напреднали умения, необходими за кариера в кулинарния свят. В допълнение към усъвършенстване на кулинарните си умения, този курс на обучение дава на студентите по-силен бизнес основа. Теми като финанси, маркетинг и устойчиви бизнес практики често са проучени и въведени в практиката. Допълнителни теми на изследване често включват интернационална кухня, хранене, и канализация.

Студентите, които успешно печелят бакалавър по Кулинарни изкуства, обикновено са способни да командват по-високи заплати, отколкото техните не-градусови холдингови колеги.Те също са в състояние да преследват по-напредналите степени в областта на кулинарията, ако желаете.

Няма определено разходите за придобиване на бакалавърска степен по Кулинарни изкуства. По-скоро, цената на програмите кулинарни изкуства варира в зависимост от фактори като продължителност на програмата, на престижа на училището и географския регион или страна, през която се предлага програмата.

Бакалавър по Кулинарни изкуства степен притежателите са подготвени за работа в широк диапазон от позиции в рамките на кулинарни и ресторантьорство индустрии. Някои от завършилите продължават да работят като готвачи, готвачи, Sous готвачи, сладкари и готвачи готвене инструктори. Други могат да си намерят работа като писатели храни, хранителни търговци на едро, разработчици на продукти, собствениците на ресторанти и сомелиери, наред с други позиции.

Ако бакалавър по Кулинарни изкуства звучи като нещо, което бихте искали да продължи, да използва Masterstudies "богат и глобален справочник за съответните програми и използването на олово под формата, за да се намери един много подходящ за вашите специфични нужди и желания. Има много програми, кулинарни изкуства, предлагани в световен мащаб, така че търсенето на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.