Keystone logo

23 Бакалавър Програми в Архитектурни проучвания Ландшафтна архитектура 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Архитектурни проучвания
 • Ландшафтна архитектура
Области на обучение
 • Архитектурни проучвания (23)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Архитектурни проучвания Ландшафтна архитектура

  Без значение какво си възраст или обстоятелства, бакалавърска степен може да промени живота си. Бакалавърска степен може да бъде много важно, когато търсят работа. Много работодатели изискват бакалавърска степен на някакъв вид за определени позиции. Това три години до 5 години степен, която обхваща много области, може да има огромно въздействие върху живота ви.

  Ландшафтна архитектура е вълнуваща област, която може да се обмисля. Какво е бакалавър по ландшафтна архитектура? Тази степен се основава на лекционни курсове във връзка с проектирането на обществени места на открито, забележителности, както и структури. С ум за естетиката, на околната среда и социално-екологичните условия, предложен земя, учениците в тази област създава, поддържа, ремонтира, възстановяване и план за нови или съществуващи функции в един пейзаж.

  Има много ползи за провеждането на тази степен. Тя учи много важни умения, свързани с особеностите на ландшафта, дизайна и консервация.Това дава възможност на студентите да разберат напълно своята област, като им се даде предимство на пазара на труда.

  На цената на един бакалавър по ландшафтна архитектура се определя от много различни фактори. Вашият географско местоположение, предпочитания от вас училище, както и местоположението на тази школа всички могат да бъдат фактори, които определят цените. Връзка за отделните училища е единственият начин да се установи правилно истинската цена на диплома.

  Има много различни кариери, които могат да дойдат от бакалавър по ландшафтна архитектура. Дали търсите за кариера в градска или сайт планиране, планиране на зелената инфраструктура, управлението на водите, ландшафтно планиране и проектиране или други подразделения на планиране, проектиране, или управление, тази степен е за вас. Заради уменията, придобити от курсовата работа, ще бъде напълно готов да влезе някой от тези, свързани с полета.

  Много училища по света предлагат този тип програми.Някои могат да предложат онлайн класове, както и, което може да бъде от полза, ако имате нужда от гъвкав график. Ако се интересувате от бакалавър по ландшафтна архитектура, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.