Keystone logo

27 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Маркетингова комуникация 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Маркетингова комуникация
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Маркетингова комуникация

Бакалавърска степен се гради на основата на средното образование да се осигури по-задълбочени знания и обучение в избраната област. Степента е изискване за много кариери, и може да се използва, за да се поставят основите за по-нататъшни изследвания на ниво възпитаник. Бакалавърска обикновено отнема 3-4 години, за да завърши.

Какво е бакалавър по маркетинг комуникация? Студентите, които преследват тази област са в процес на качване на бърза и вълнуваща кариера. Маркетингова комуникация професионалисти увеличават лихвите за имена на марки и продукти, да създават рекламни кампании, както и интегриране на различни медийни експозиции за съгласуваност. Обучението може да включва работа в клас, както и на стаж, осигуряващи както теоретична и практическа подготовка. Програмата се съсредоточава върху развитието на писмен и устен владеене на език, с акцент върху по отношение на идеи и информация. Курсове изследват всички форми на комуникация и взаимодействие между хората.Студентите придобиват разбиране на връзките с обществеността, журналистика за печат, както и различните форми на социални медии. Проучванията също така включват бизнес теми като маркетинг мениджмънт комуникационна стратегия и.

Лични ползи на програмата включват развитие на по-добри комуникативни умения. Това води до увеличаване на яснота в израз на мисли и идеи. Проучванията при взаимодействието на човека могат да подобрят междуличностните отношения чрез повишена осведоменост за това как другите възприемат това, което виждат и чуват.

Бакалавърски програми в маркетинговата комуникация са на разположение в световен мащаб и се различават в изискванията на дължина и на курса. Цената варира в зависимост от училище, населено място, и учебна програма. Учениците ще трябва да си възможности и да изберат възможността, която най-добре отговаря на техните нужди и цели.

Възможности за работа за висшисти са отлични. Фирми и организации имат нужда от специалисти, за да се интегрират маркетингови кампании и в крак с новите начини за реклама.Примери за длъжностни характеристики включват комуникации съветник, маркетинг агент, специалист връзки с обществеността и комуникации мениджър. Глобални възможности се предлагат с международни фирми. Студентите могат да се специализират в цифрови носители или масови комуникации, открива нови възможности в областта на журналистиката, излъчване, и електронна търговия.

За да започнете кариерата си в динамична областта на маркетингова комуникация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.