Keystone logo

9 Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Маркетингови изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Маркетингови изследвания
Области на обучение
  • Маркетингови науки (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Маркетингови изследвания

Бакалавърската степен е проектиран да бъде бакалавърска степен на най-високо ниво в дадена област. Неговият курс на обучение е построен, за да предостави на кандидата с фундаменталните знания на най-добрите практики и теоретични основи на дадена област, както и нейната история.

Какво е бакалавър по маркетинг изследвания? Тя е известна със специализиран курс на обучение в подполе на маркетинга, че е най-загрижени за това, което прави реклама, или неефективни. Кандидатите преследват тази степен се учат и двете общи принципи за ефективна реклама и конкретни начини за подходяща стратегия за целеви аудитории. Програмите на степента в тази област са склонни да се постигне това чрез комбиниране на традиционните маркетингови курсове и специфични класове в този вид стратегически изследвания, за да даде на студентите набор умение, което е насочено към възможността да се предвиди, че прозрение за клиенти и работодатели.

Ползите от бакалавърска степен по маркетинг изследвания в продължение на повече генерализирана степен в областта са много. Тъй като областта е едновременно огромна и сложна, специализация дава възможност на учениците да станат по-конкурентоспособни чрез придобиване на практика с уменията, които има вероятност да се наложи професионално.

Разходите за една степен по маркетингови проучвания са склонни да варира много в зависимост от страната на произход на университета и неговия модел на работа. За да разберете какво разходите за обучение са в определено училище, най-добре е да се свържете директно, че училище.

Кандидатите, които успешно завършат бакалавърска в Маркетингови проучвания обикновено намират работа в рекламната индустрия, съветва фирми и фирми клиенти. Те са жизнено важни членове на екипа на всяка стратегическа реклама отбор, и те също са склонни да си намерят работа в консултантски фирми, които съветват агенции отвън, както добре.

Повечето програми за степен в стратегическия маркетинг също предлагат силни компоненти за дистанционно обучение.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.