Keystone logo

4 Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Маркетинг на луксозни стоки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Маркетинг на луксозни стоки
Области на обучение
  • Маркетингови науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Маркетинг на луксозни стоки

След успешното завършване на предвидения курсова колеж майор, учениците обикновено се присъждат бакалавърска степен. Тази диплома представлява овладяване на поле тяхната основна, а квалифицирани висшисти могат да търсят работа или, ако изберат така, продължете към завършил проучване.

Какво е бакалавър по Luxury Marketing? Тя е интердисциплинарна специалност, която се развива познанията на студентите с понятия като брандинг, развитие на продукта, продажбите и, разбира се, маркетинг. Акцентът върху луксозни стоки е предназначена да подготви студентите за кариера в висок клас среди и проекти. Курсове, които могат да бъдат в учебната програма включват въведение към модата, принципи на маркетинга, проектирането лукс и продажби техники основани на стойността. Всеки от тях е от съществено значение в развитието на способността на учениците да изпълняват в престижни отрасли.

Бакалавърската в Luxury Marketing полза на студентите, като ги запознае с конвенциите на индустрии с висока стойност на основата и подготовката им да допринесат и за такива среди. Общи маркетингови умения, които са подчертани в програмата също така предоставят на учениците като цяло привлекателни качества на мениджърите.

Цената на бакалавърска в Luxury Marketing се определя от редица фактори, включително кое училище сте избрали да присъстват и къде се намира. За да получите най-добрата оценка на разходите си, да се свърже с представител от офиса на признания.

Много завършилите тази степен преследват кариера в модната индустрия. пресичащи акценти Степента относно техники престижни стойност и маркетинг правят учениците с това знание актив за луксозна марка работодатели, които търсят акъл сътрудници.Можете да откриете себе си се класира за позиции като бранд мениджър, маркетинг директор или дизайнер кампания на висок клас работодателите в редица индустрии.

Ако се интересувате от изкарва бакалавър в Luxury маркетинг онлайн, има някои училища, които могат да предложат такава програма. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.