Keystone logo

17 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Медии и дизайн 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Медии и дизайн
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Медии и дизайн

бакалавърска степен "е често подготвя студентите за професионалната кариера чрез общи уроци и курсове, важни за конкретната специалност. Това може да отнеме от три до седем години, за да завърши тази степен.

Какво е бакалавър в Media и дизайн? Това бакалавърска степен съчетава в класа обучение с практически опит, за да даде на студентите с технически познания за компютърните медиен дизайн. Спецификата на програмата зависи от институцията, но много от тях се фокусира върху управлението на проекти, теория на развитието и процеса на производство. Курсове, необходими за тази степен могат да включват напреднали илюстрация, писане за цифрови медии, цифров оформление и дизайн, нови технологии, движещи се графики, фотоапарат и образ, медии разказване на истории, и графичен дизайн и артистичност.

След завършване на тази степен, студентите ще имат възможност да се създаде двете интерактивни и активни клипове, анимации и графики.Тези умения могат да доведат до по-ниски длъжности до работни места в средата на управление в рамките на нарастващите областта на графика за движение, производство, игри, видео или дизайн.

Както се опитват да разбера, ако тази бакалавърска степен е точно за вас, трябва да се помисли таксата за обучение. Типичният цената зависи от това къде се намира училището, където живеете, как се вземат класове и колко класове сте приели по време на семестъра.

С бакалавърска в Media и дизайн, може да се намери работа в различни области. Някои ученици завършват с заглавия като арт директор, ръководител на проекта, уеб дизайнер, видео редактор, мултимедиен специалист, игра дизайнер, аниматор, графичен дизайнер, реклама художник и комуникация мениджър. Точната позиция ти свърши с може да зависи от вашата област на специализация, предишен опит и професионални цели.

След като разбера кой студент програма е точно за вас и вашите цели в кариерата, което трябва да се прилага по отношение на училище.За щастие, процеса на кандидатстване е доста проста. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.