Keystone logo

32 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Медийни технологии 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Медийни технологии
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (32)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Медийни технологии

Бакалавърската степен обикновено е най-високата награда, дадена в бакалавърска образование. Завършилите тази програма може или да се движат в кариерата на позиции или да изберат да работят за по-нататъшни академични награди. Специалността обикновено отнема около четири години, за да завърши; завършилите получават 120 семестриални кредити в избраната от тях област на обучение.

Какво е бакалавър по Media Technology? Тази програма се фокусира върху предоставянето на фондация в използваната технология за цифрови мултимедийни системи. Те включват технологиите, използвани в анализа на медиите, производство на интерактивни медии, разпространение на цифрово съдържание, както и генериране на интерактивни медии. На дипломирането на учениците да разберат различните хардуерни и софтуерни системи, използвани за подкрепа на цифровите медии. Завършилите могат да развият цифрови мултимедийни проекти.

С акцент върху творчеството и производство, курсовата работа по тази програма подготвя студентите си едновременно с практическа основа в електронно инженерство, компютърни науки, и цифрови медийни технологии, както и акцент върху творческото развитие на програми, съдържание, графики и медии. Завършили са съгласни да участват в изпълнението и вълнуващи кариери в постоянно развиваща се медийна индустрия.

Разходите за участие в програмата тази бакалавърска могат да варират от едно училище в друго, по-специално, тъй като тези училища са разположени в няколко различни страни. За конкретна информация относно обучението и такси, заинтересованите лица трябва да се свържат училищата по техен избор.

DIGITAL MEDIA индустрия бързо се променя и развива. В момента има много търсене на лица, които могат да предоставят креативно развитие Internet, игри и информационни системи.Завършилите тази програма могат да намерят кариера с големи медийни компании, интернет компании, както и мултимедийни бизнес. Работни заглавия включват Digital Media Specialist, Digital Content Производител, Digital Specialist кампания, аудиовизуална продукция специалист, директор на Digital Content и медии, и Marketing Manager. Кариери обещават вълнуващи и постоянно променящите се работни преживявания.

Ако се интересувате от участие в тази програма, погледнете вашите възможности плац в списъка на програмата. Използвайте водачеството форми да се свържете с училищата. За повече информация, че е удобно да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.