Keystone logo

97 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Бизнес мениджмънт Международен бизнес мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес мениджмънт
  • Международен бизнес мениджмънт
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (97)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Бизнес мениджмънт Международен бизнес мениджмънт

Стремеж към бакалавърска степен дава възможност за придобиване на задълбочени познания в субекти на личен интерес. Необходимо е степента на много кариери, а също така полага основите за по-нататъшно проучване на ниво възпитаник. Програмите са три до четири години в дължина, и могат да изискват завършване на стажа.

Какво е бакалавър по Международен бизнес мениджмънт? Пазарът се разширява по обхват, създават необходимост от бизнес професионалисти, които имат познания в световните икономики и тенденции. Международно управление подготвя студентите за предизвикателствата на лидерство в днешния все по-развиващия се бизнес свят. Курсове включват международните финанси и икономика, глобален маркетинг, снабдяване и логистика, иновации, счетоводство, управление на проекти, комуникация, поведението на потребителите, както и маркетингова стратегия. Студентите придобиват разбиране на социалните и икономическите аспекти на околната среда, в която предприятията процъфтяват.Чуждестранните стажове или програми за обмен, могат да бъдат включени, за да се осигури практическо прилагане на принципите научени. Критично мислене, творчество, и работата в екип са подчертани.

Предимства на програмата могат да се видят в личностно израстване и развитие, както и в подготовката за успех на работното място. Умения в творческо мислене и решаване на проблеми може да бъдат приложени към всекидневните предизвикателства. Глобални проучвания увеличат разбирането и оценяването на други култури.

Специалности програми могат да бъдат намерени в училищата по целия свят. Цената варира в зависимост от местоположението и учебна програма. За оптимални резултати, учениците ще трябва да направят своя избор и да изберете програмата, която най-добре отговаря на техните цели.

Международен бизнес мениджмънт предлага един свят на възможности за професионално развитие, включително управление на консултант, финансов анализатор, маркетинг мениджър, ръководител на проекта, и предприемач.Завършили са наети като отчитат мениджъри, администратори на веригата за доставки, за поръчки администратори и международни мениджъри поръчки. Хората с по-специален интерес към комуникациите и човешките взаимоотношения могат да намерят позиции като международна поддръжка на клиенти изпълнителен мениджър взаимоотношенията с клиентите, управление на човешките ресурси, както и специалист електронна търговия. Работа се предлагат с публични и частни предприятия, както и организации с нестопанска цел.

За да направите първата стъпка към една вълнуваща и удовлетворяваща кариера в международна бизнес управление, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.