Keystone logo

26 Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Международен маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Международен маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Международен маркетинг

Бакалавърска степен е четиригодишна програма за бакалавърска степен, избран от много студенти, които искат да отидат в професионално направление. Това е предпоставка за получаване на следдипломни степени, като например магистърска или докторантури. Бакалавърски предоставят общ преглед на пациент, като подготовка за по-висока степен на специализация, предлагана от повечето следдипломни степени. Студентите получават степента чрез комбинация от по-клас проучване и независими изследвания и проекти.

&nbsp

Какво е бакалавър по международен маркетинг? Студентите, първо трябва да има разбиране на някои от предизвикателствата, които са присъщи на света на международния бизнес. Тази степен учи студентите не само основите на маркетинга и рекламата, но и как да се движите някои от често срещаните проблеми, които възникват от работещите в предприятията, които имат различни културни очаквания.

&nbsp

Основната полза изкарваш Бакалавър по международен маркетинг, е възможността за разширяване на вашия бизнес амбиции отвъд географските граници. Глобализацията е станала все по-важна в съвременния бизнес свят, и служители, които са готови и способни да работят с офиси в чужбина, са ценни.

&nbsp

Крайната цена изкарваш Бакалавър по международен маркетинг зависи от училището ученици посещават. Често там са свързани с тях разходи, като книги и такси, които могат да повлияят на крайната цена.

&nbsp

Инженерът-бакалавър по Международен маркетинг имат редица кариерни възможности, с които разполагат, включително управлението на маркетинга, връзките с обществеността и проучване на пазара. Освен, че притежават необходимите умения за тези работни места, учениците ще могат да изпълняват задълженията си в международен пазар, понякога действа като свръзка между американски компании, работещи в чужбина или чуждестранни компании с офиси в САЩПовечето работни места са в частния сектор или като независими консултанти.

&nbsp

Има международни и вътрешни програми, достъпни от различни университети. Получаването на бакалавърска степен онлайн е вече по-лесно от всякога и дава възможност за по-висока степен на гъвкавост. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.