Keystone logo

20 Бакалавър Програми в Социални науки Политология Международна политика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Политология
  • Международна политика
Области на обучение
  • Социални науки (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки Политология Международна политика

Бакалавърската степен се присъжда на студенти, които са завършили успешно от четири години, или 120 семестър кредити, курс на обучение. Тази степен обикновено е първата, която учениците преследват в стремежа си за висшето образование. Тези степени са на разположение в широк спектър от теми.

Какво е бакалавър в международната политика? Този курс на обучение се погледнете в отношенията между държави, междуправителствени организации, както и чужди култури. Студентите обикновено се насочват към историята, право, социология, етика и география, тъй като те се прилагат за международни отношения. Курсова полага основите за развитието на теории, международни системи, както и сравнителни политики. Може да се очаква подробен поглед в политическите системи.

Като част от техните възможности за образование, студентите често участват в стажове, когато те са пряко ангажирани в политическия процес.Много училища се стремят да поставят своите ученици в местни или международни места, където те могат пряко да повлияе на хода на политиката в действие.

Разходите, свързани с тази програма могат да бъдат много различни в отделните училища. Това е особено видно между училищата в международните граници. Бъдещите студенти трябва да се свържат отделните училища за уместни за обучение и такси графици.

Завършилите тази програма могат да си намерят работа като администратори в позиции в държавната администрация, журналисти, банкери, анализаторите на риска, или в крайна сметка дипломати. Някои от заглавията на работни места, постигнати от завършилите включва обществени въпроси консултант, социален изследовател, и дипломатически служби Оперативен директор. Избор за кариерата включват ръководители на проекти за международни организации, политически съветници в изследователските центрове и мозъчни тръстове, и анализатори в медийни агенции. Завършили обикновено влизат на кариерата на своя избор с позицията на влизането на ниво и след това успяват да работят по-съвременни позиции.Алтернативно, бакалавърски завършилите могат да изберат да продължат с тяхната академична работа.

Ако проявявате интерес в преследването на бакалавърска степен в международната политика, потърсете повече информация в списъка на програмата. Всяка оферта осигурява преднината форма за ваше удобство. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.