Keystone logo

16 Бакалавър Програми в Социални науки Международни отношения Международни въпроси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Международни отношения
  • Международни въпроси
Области на обучение
  • Социални науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки Международни отношения Международни въпроси

Държави взаимодействат помежду си политически, икономически и социален аспект. Техните отношения са изключително сложни, потопена в гъста история на конфликти и водене на преговори. Бакалавър по международни отношения ще ви помогне да разберете тези взаимоотношения и ще ви даде най-различни преносими умения.

Какво е бакалавърска степен по международни отношения? В допълнение към изучаване на това как се страни да си взаимодействат, можете също така да вземат курсове по история, география, икономика, език, и политически науки. Както международните отношения е такъв широк предмет, студенти, обикновено са задължени да изберете концентрация например сравнителни култури или политически икономики. Студентите често се очаква да учат в чужбина или получаване стажове в държавните центрове.

Има няколко кариери, които действително се нуждаят от една степен по международни отношения, но това не означава, работодателите ще омаловажават си образование.Напротив, уменията, които придобиват от програмата подготвят си за широк кръг от професии. Намиране изгодна позиция работа е далеч по-малко трудно, когато придобият степен.

Повечето програми отнеме четири години, за да завърши, че имате възможности да завършат по-рано. Цената на вашето образование може да бъде висока или ниска, в зависимост от това къде сте избрали да се запишат. Преди прилагането на програмата, трябва да изследвания за обучение и такси да се провери, че можете да си позволите да присъстват.

Ако искате да поставите знанията си на външната политика, за да използвате, можете да преследва кариера като специалист по външна услуга, застъпник на правата на човека, или дипломат. Както сте придобили много прехвърляеми умения, има редица други възможности за професионално разположение, както добре. Много студенти работят в областта на финансите, маркетинга, и образование. Има много работодатели, които могат да намерят вашите изследвания и аналитични умения, за да бъде ценен.

Програми международни отношения са предлагани от международни университети на всички по целия свят. Има и онлайн възможности, които съществуват. Ако сте готови да образова себе си за политически и социални обвързаности, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.