Keystone logo

71 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Международни науки 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Хуманитарни изследвания
 • Международни науки
Области на обучение
 • Хуманитарни изследвания (71)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Международни науки

  Дори ако избраното от Вас професионално направление може да не е изисквало по-рано бакалавърска степен, все повече работодатели изискват от кандидатите да имат такъв, който да бъде считан за длъжност. Бакалавърска степен е повече от изискване; това е начина, по който придобивате уменията и знанията, необходими за успех в кариерата си.

  Вашите интереси винаги ли преплитат земното кълбо и включват други култури? Бакалавърска степен по международни изследвания е идеалният начин да преведете глобалния си интерес в успеха в кариерата. Какво е бакалавър по международни изследвания? Това е път на обучение, чрез който може да се сблъскате и да научите за широк спектър от дисциплини, включително политически, културни, социални и икономически, които потенциално могат да ви укрепят с познанията и способностите, необходими за създаване на промяна и процъфтяване в днешните взаимозависими глобални обществото.

  През целия си курс на обучение можете да придобиете набор от умения, които могат да послужат не само за кариерата ви, но и за живота ви. Това може да включва усъвършенствани комуникационни умения, глобална аналитична способност, информирана от многобройни гледни точки и ясно разбиране на вътрешната връзка между глобалната политика и културата.

  Разходите за завършване на бакалавърска степен в международни проучвания ще варират въз основа на различни фактори. Те включват продължителността на времето, необходимо за завършване на образованието Ви, учебния план и таксите за училището, което посещавате, и дори страната, в която учите.

  С бакалавър по международни изследвания можете да имате възможността да следвате разнообразни уникални и лични професионални пътеки по целия свят. Може да се квалифицирате да работите в редица различни области, включително академичните среди, правителството, неправителствения сектор и частния сектор. Кариерните възможности обикновено включват доставчици на хуманитарна помощ, имигранти и митнически служители, дипломати, мениджъри по транспорта, международни директори по комуникациите, журналисти и др.

  Бакалавърска степен по международни изследвания се предлага в цял свят в разнообразни гъвкави настройки, включително традиционни класове, онлайн класове или хибридна смес от двата графици и обикновено отнема четири години. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.