Свържете се директно с училищата - Сравнете 168 Бакалавър в Международни отношения 2024

168 Бакалавър Програми в Международни отношения 2024

Преглед

Сферата на международни отношения е свързана с изучаване на връзки между държави, включително икономически, исторически, политически, и знание за различни организации и структури. По тази причина в бакалавриатите по международни отношения се изучават такива дисциплини, чрез които студентите могат да разберат историческия и съвременен контекст. Студентите, които следват в програми за степен „бакалавър по международни отношения“ изучават традиционни дисциплини, които се фокусират върху ролята на национална държава. Освен това, бакалавриатите по международни отношения осигуряват на студентите възможност да се задълбочат в по-съвременния контекст и да изучат други глобални фактори, които влияят върху отношенията между различни държави.

Дисциплините, които се изучават в бакалавриатите по международни отношения, включват икономика, история, политика, езици и допълнителни специализации като социални медии, политически трендове и брой други. Завършилите със степен „бакалавър по международни отношения“ може да работят в различни области, включително международни организации, многонационални корпорации, частни бизнес групи, организации с нестопанска цел, религиозни организации и много други.

Предметът на международни отношения бързо се развива и затова в тази област има високо търсене на добри професионалисти. Програмите за степен „бакалавър по международни отношения“ осигуряват на студентите необходими знания и умения те да работят в глобален свят. Разгледайте програмите по-долу и намерете тази, която ще стане точно за вас!

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Международни отношения
Области на обучение
  • Социални науки (168)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение