Keystone logo

11 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Международни финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Международни финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Международни финанси

Ако обичате номера и ви обичам да пътувам, а след това да си изкарваш бакалавър по международни финанси може да бъде добър вариант за вас. В малко над четири години, студентите могат да се научат основите на финансите, тъй като се отнася за страни по целия свят и да се подготвят за по-ниски длъжности в почти всяка финансова институция.

&nbsp

Какво е бакалавър по международни финанси? Тази учебна програма се фокусира върху основните практики и принципи в бизнеса в международен план. Курсова фокусира върху теми като международен бизнес, международната търговия, политика, международни отношения и повече. Програмата обикновено отнема около четири години, за да завърши, когато се комбинира с друга изисквана за курсова работа от университет или обучението институция. За да бъде приет за някои програми, студентите могат да се нуждаят, за да се срещне с минимален успех и SAT или ACT полувремето.

&nbsp

Получаването на бакалавърска степен по международни финанси може да ви помогне, за да спечелиш позиция с финансови институции и фирми от цял ​​думата. Това е чудесна възможност за тези, които търсят да пътуват. Много програми предлагат и курсове онлайн, което го прави добър избор за междуселищни и международни учащите.

&nbsp

Колко ще струва да печелят бакалавър по международни финанси зависи в голяма степен от това къде имате намерение за изучаване. Вие ще трябва да се вземе под внимание жилище и храна, ако посещават часовете в учебното заведение. Онлайн курсове може да имат различни разходи. Старателно изследвания програма за да разберете какво разходи са ангажирани.

&nbsp

Въпреки бакалавърска степен по международни финанси наистина изглежда да подготви учениците за програми удостоверение или дипломирани, спечелил бакалавърска степен могат да се квалифицират възпитаници за по-ниски длъжности във финансови институции, по цялото земно кълбо.Получаването на тази степен също се класира студенти за магистърски програми за сертификати, които могат да продължат само един допълнителен семестър и подпомагат учениците на мястото на поставяне на кариерата.

&nbsp

Обикновено можете да прилага по отношение на международните финанси програма, като отидете на сайта на училището и подаване на заявление онлайн, стига да отговаря на необходимите условия. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.