8 Бакалавър Програми в Мениджмънт на хранителни услуги 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Мениджмънт на хранителни услуги
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Мениджмънт на хранителни услуги

    Бакалавърска степен е бакалавърска степен, която обикновено отнема около четири години, за да завърши. Придобиването на тази степен може да ви подготви за кариера във вашата област на обучение или да ви даде необходимите предпоставки за преследване на висшето образование.

    Какво е бакалавър в управлението на хранителните услуги? Тази степен може да бъде добър избор, ако се интересувате от ежедневната работа на ресторант или друго заведение за хранене. Някои от темите, обхванати от курсовете, могат да включват санитарни условия, хранене, подготовка на храна и планиране на храната. След като сте завършили тази степен, трябва да придобиете добро разбиране за това как хранителните услуги могат да бъдат управлявани успешно.

    Работата за тази степен може да ви даде разнообразни полезни способности, включително умения за управление на парите, които могат да ви помогнат да се справите по-добре с личните си умения и лидерски умения, които могат да ви помогнат да общувате и работите с другите по-лесно. Можете също така да се запознаете с храненето, за да можете да направите добър избор по отношение на вашето здраве.

    Можете да сравните цените на различните училища, за да прецените цената на вашата степен и да помогнете за намирането на най-добрите варианти, които да отговарят на желания ценови диапазон. Цените могат да бъдат много различни от една институция до друга.

    Спечелването на бакалавърска степен по мениджмънт на хранителните услуги може да ви подготви да бъдете успешни в различни кариери, свързани с хранителната промишленост. Можете да изберете да преследвате кариера в ресторант, работещ като готвач, управител, майстор или друг служител. Можете също така да проучите възможностите за работа в кафенето в болница или друга организация като служител в храната, специалист по храненето или купувач на храни.

    Бакалавърска степен по мениджмънт на хранителни услуги може да бъде получена чрез онлайн програми или в университети по целия свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.