Keystone logo

17 Бакалавър Програми в Управленски науки Мениджмънт в търговия на дребно 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Мениджмънт в търговия на дребно
Области на обучение
 • Управленски науки (17)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Управленски науки Мениджмънт в търговия на дребно

  Бакалавърска степен е бакалавърска степен, обикновено първите, които студентите получават, когато те започват по-висока песен образование. Обикновено са необходими четири години, за да завърши, че много студенти са в състояние да го завърши в три. Бакалавърски степени са постигнати чрез комбинация от лекции, изпити и курсови работи.

  &nbsp

  Какво е бакалавър по мениджмънт на дребно? Тази степен дава на студентите уменията и знанията, които са им необходими, за да работи в лидерска позиция в областта на търговията на дребно. Тези умения могат да бъдат използвани, за да се впуснат в няколко различни пътища за кариера в сектора на търговията на дребно, включително управление на магазин за търговия на дребно, маркетинг, покупки, и органът позиции в корпоративното ниво. Учебната програма в тази област обхваща комбинация от търговията на дребно, лидерство и свързаните с бизнеса теми.

  &nbsp

  Бакалавър по мениджмънт на дребно е чудесен начин за учениците да се подготвят за едно бъдеще, в търговията на дребно.Редица нови работници въведете областта на търговията на дребно всяка година, но много от тях не възнамеряват да го постоянно кариера направи. За работниците на дребно, които са сериозни продължава в индустрията, бакалавърска степен е чудесен начин да се разграничат от тълпата.

  &nbsp

  Разходите за бакалавър по мениджмънт на дребно варира в зависимост от институцията, за да изберете, за да присъстват. Повечето градуса отнеме между 3-4 години, за да завърши, така изчисляване на разходите по съответния начин.

  &nbsp

  Завършилите с бакалавърска степен по мениджмънт на дребно може да продължи няколко различни кариери в областта на търговията на дребно. Ако те предпочитат работа с хора, те могат да управляват магазин или екип на корпоративно ниво. Тези, повече се интересуват от продукти може да си намери работа като средство за съхраняване на купувача, стилист или управителя на покупки.

  &nbsp

  Съществува голямо разнообразие от възможности, които съществуват в света. Провеждане на онлайн степен е чудесен начин да се учат от собствените си условия, или можете да изберете да вземат класове на територията на колежа.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.