Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 Бакалавър в Мениджмънт на глобални вериги за доставки 2023/2024

9 Бакалавър Програми в Мениджмънт на глобални вериги за доставки 2023/2024

Преглед

Бакалавърска степен е дипломата присъжда на студенти след успешно завършване на учебната програма на колежа ниво. Това обикновено отнема един студент между три и четири години, за да печелят, и то може да предшества извършването на проучване завършил ниво.

Какво е бакалавър в Global управление на доставките? Тази програма е предназначена да подготви учениците за работа в търговски и индустриални среди. Умения, които са подчертани включват управление, преговори и комуникация, и те са разработени в цялата курсова в теми като бизнес администрация и международната търговия. Студентите могат да очакват да проучи практиките, свързани с международния бизнес и търговия, както и управленските умения, необходими, за да контролира тези процеси.

Бакалавърската в Global управление на доставките развива лидерски способности, познания за международен бизнес и способността да се движите сложни търговски отношения на учениците.Тези умения, съчетани с възможността за завършване на стаж, осигуряват безценни ползи за студенти.

Най-надеждна информация за цената на тази степен ще бъдат открити в приемния кабинет на училището си. Те могат да ви помогнат да изчислите за обучение, такси и други разходи, които ще бъдат приложими.

След като се дипломира с бакалавърска в Global управление на доставките, може да се продължи работата в родната си страна или в чужбина. Поради акцент степента върху международната търговия, може да бъде привлекателен кандидат за компании от цял ​​свят, които търсят да запълнят позиции в управлението. Други възможности, които могат да съществуват, обаче, включват управление поръчки и продажби за търговски дружества. Без значение какъв път в кариерата ви преследват, ти познаване на бизнеса ще се класирате за редица позиции.

Може да бъде в състояние да намери училище, което предлага бакалавърската в глобалното управление на веригата за доставки чрез опция за онлайн проучване. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
  • Управление на вериги за доставки
  • Мениджмънт на глобални вериги за доставки
Области на обучение
  • Управленски науки (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение