Keystone logo

15 Бакалавър Програми в Управленски науки Мениджмънт на луксозни стоки 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Мениджмънт на луксозни стоки
Области на обучение
 • Управленски науки (15)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Управленски науки Мениджмънт на луксозни стоки

  С бакалавърска степен, индивидите са подготвени да се продължи образователни възможности, се движат директно в доброто професионално развитие, или да отговарят на условията за по-голям професионален успех, отколкото те вече имат. Програмите обикновено са необходими около четири години от курсовата работа. Тези бакалавърски програми поставят основите, че хората трябва да станат добре подкован в избраната от тях индустрия.

  Какво е бакалавър по Luxury Management? Тази програма обхваща области като мода, търговия на дребно, както и управление на хотели. Програми обикновено се фокусират върху управлението на луксозни стоки и мода, както и луксозни услуги. Студентите могат да бъдат изложени на най-ефективните методи в областта на туризма или в продажбите на дребно на нови модни тенденции. Те са снабдени с практическо обучение за укрепване на образователните модели, които те учат. Курсове включват общите изисквания за образование и класове насочени директно на кариерните предпочитания на учениците.

  С бакалавърска степен, много висшисти са готови да премине директно в работната сила. Докато някои от техните връстници могат да търсят работа без диплома, тези, които са завършили програмата често може да се движи право в управленски позиции. Стажовете са често на разположение, които присъстват студенти с възможности за изграждане на собствена мрежа от професионалисти.

  Разходите за участие в тези програми се различават, естествено. Училища и образователни институции, и специално на международните граници, създават различни схеми за обучение. Заинтересованите лица трябва да се свържат директно училища за информация срещу заплащане.

  Завършилите могат да намерят позиции в маркетинга, продажбите и брандинг райони на луксозната индустрия. Други позиции включват моден редактор, мърчандайзинг, дизайн, илюстрация, текстил, разработване на продукти, управление на хотели и управление на луксозни марка.Някои висшисти са заети с акцент върху борба с фалшифицирането, докато други са на работа по управлението декор, свързана с хотели. Някои специалисти са съсредоточени върху продажбите и други при изследвания модни тенденции.

  Ако някога сте се смята за кариера в луксозен управление, можете да прегледате образователните възможности, достъпни за Вас, като се позовава на списъка на програмата. Вие ще намерите прости оловни форми, които опростяват процеса на контактуване училища. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.