26 Бакалавър Програми в Мениджмънт на организации 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
  • Мениджмънт на организации
Области на обучение
  • Управленски науки (26)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Мениджмънт на организации

    Бакалавърска степен обикновено отнема четири години, за да завърши, но може да отнеме толкова дълго, колкото седем години. Това е бакалавърска степен, че може да се съсредоточи върху науката, математиката, изкуства или хуманитарни науки. Бакалавърска степен често е необходимо преди един студент може да преследва всеки тип завършил програма.

    Какво е бакалавър по организационно управление? Бакалавър по организационно управление е курс на обучение, който се фокусира върху това как функционират организации. Някои програми може да изглежда да комуникации, управление на човешките ресурси, вземане на решения, етика и поведение група да се разбере по-добре как да се управлява организации. Курсовете, необходими за специалността могат да се различават от една институция към друга, но биха могли да включват бизнес комуникации, лидерство за организации, организационно развитие или принципите на личната и организационна лидерство.

    При този тип степен, студент може да бъде по-добре подготвен да се оцени и да промени своя стил на ръководство, за да отговарят по-добре на определена организация. Това може да доведе до по-висока заплата или промоция. Бакалавър в организационно управление е от полза, защото на практически опит в това предлага.

    Когато става въпрос за цената на бакалавърска степен, тя може да бъде трудно да се прецени. Факт е, обучение се различава значително от институция до институция. Местоположението на колежа, как ви отнеме часове и колко курсове ви отведе може да играе роля в цената на степента.

    Повечето висшисти със степен спечелят позиции влизането на ниво бакалавър. Тази степен с някои предишен опит, обаче, трябва да се подготвите за позиция за управление на средно ниво в различни индустрии, като например управление, търговия на дребно или продажбите. Някои завършилите могат дори да решат да започнат собствен бизнес.Бакалавър по организационно управление също може да ви подготви да преследва магистърска степен или докторантура.

    След като сте готови да се прилага, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.