31 Бакалавър Програми в Мениджмънт на предприемачеството 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Предприемачество
  • Мениджмънт на предприемачеството
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (31)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Мениджмънт на предприемачеството

    Много студенти решават да следват бакалавър по мениджмънт на предприемачеството, за да се проучи интерес към стартиране на собствен бизнес или да инвестират в развиващите се компании. Степента дава студенти солидна основа в бизнеса и финансови концепции е необходимо да станат предприемачи, които могат да открият и подкрепят нови перспективни предприятия.

    Какво е бакалавър по мениджмънт предприемачество? Студент от специалност Управление на предприемачеството е проект, базиран курс на обучение, който преподава на студентите в процеса на стартиране или да инвестират в нов бизнес. Участниците се научават как да се предскаже добри възможности за развитие, както и методите за преход тези потенциални бизнес в доходоносни инвестиции. Студентите могат да изберат да се концентрира върху технологични стартиращи предприятия, иновации в предприятията или за развитие на развиващите се страни, наред с други предприемачески начинания.Завършилите притежават умения да станат успешни бизнес собственици и инвеститори на рисков капитал в индустриите, които ги интересуват.

    Студентите намерят курсовата управление на предприемачеството на ги подготвя за необходимото сътрудничество, за да започнете нов бизнес или координира инвеститори. Работата по проекта с други участници дава на студентите управление, работа в екип и правните и техническите аспекти на развитието.

    Времето и курсовата работа се изисква, за да спечелиш тази степен варира за отделните програми. Като цяло, програми бакалавърския отнема четири години, за да завърши. Цената на програмата също е различна в различните институции. Бъдещите учениците ще трябва всяка институция, за да научите повече за броя на курсовете в програмата и свързаните с тях изисквания за обучение.

    Умения и опит, придобити чрез изследователски, курсови и управление на проекти по програмата на предприемачеството е от значение за много кариери в бизнеса и инвестициите.Завършилите имат инструментите за успешно намери своите собствени дружества или растеж подкрепа в установените предприятия. Тек стартиране бум разчита на рисков капитал и предприемачи за подпомагане могат да предоставят отглеждане авангардни технологични компании. Напредък в установените организации също се нуждаят от инвеститори и предприемачески насоки. Степента също води до кариера в управлението на бизнеса, консултантски позиции, финансови консултации и международното развитие.

    Бъдещите студенти могат да научат повече за програмите за управление на предприемачеството степен чрез търсене нашата богата база данни на училищата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.