Keystone logo

26 Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Мениджмънт на хранителни заведения 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Мениджмънт на хранителни заведения
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Мениджмънт на хранителни заведения

Програмите за бакалавърска степен са предназначени за индивидите да придобият основно разбиране за определена област на обучение. Често бакалавърска степен е достатъчна, за да се сдобие с добра работа, но понякога завършилите продължават следдипломна квалификация, като магистърска или докторска степен.

Много хора искат да знаят какво е бакалавър в управлението на храни и напитки? Тази програма е предназначена да помогне на участниците да изградят своите основни знания за качеството на храните, производството на храни и уменията, необходими за да се превърнат в успешен предприемач в областта на храните. Студентите могат да участват в курсове като производство на храни, управление на качеството на храните, търговия с хранителни стоки, бизнес етика, философия за храна и вино и управление на качеството. По време на тази програма студентите могат да прекарват значително време в практически семинари, лабораторни сесии за дегустация и семинари, които се фокусират върху изкуството на фини храни.

Лицата, които завършват със специалност "Храни и напитки", често притежават много желани умения. Участниците в програмата обикновено имат по-силни сензорни умения от други, както и бизнес уменията, за да се превърнат в успешен предприемач на храни. Много от тях също са творчески и иновативни мислители. Всяка от тези особености може да бъде полезна в редица области.

Цената на бакалавърска степен всъщност зависи изцяло от програмата, която студентът избира да участва и продължителността на програмата. Студентите трябва също да изчислят разходите за издръжка на живота в общите разходи за тяхното образование.

Тази програма има за цел да подготви студентите за редица вълнуващи възможности за кариера. В допълнение към работата в кухнята като главен готвач, завършилите могат да притежават умения, за да влязат в разработването на продукти, иновациите в областта на храните и дизайна, маркетинга на хранителните продукти или управлението на малкия бизнес. Те могат да станат маркетинг директор или фотограф. Участниците могат да намерят успех в индустрията на гостоприемството или дори в забавленията като домакин на канал за храна.

Повечето институции започват да предлагат този тип програми. Някои курсове могат да бъдат завършени онлайн. За да научите повече за наличните опции, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.