Keystone logo

127 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Теология Мисионерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Мисионерство
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (127)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Теология Мисионерство

А бакалавър е след средното образование, което често води до кариера в областта на нечии избор. Повечето програми съчетават общи класове образование с тези, съобразени със специфичната майорът.

Какво е бакалавър в Министерство? Тази програма е предназначена за тези, които се интересуват от обучението и да говори за работата на Исус Христос. Всяка програма ще варира, но учениците ще станат много знаещи за Библията и да получат силна разбиране на теологията. С фокус министерство, повечето от проучванията обикновено ще се върти около образователна министерства, евангелизъм и терен, и църковна администрация.

Едно от предимствата на спечелил степен на министерството е, че тя може да доведе до изпълнение на работа в различни кариери. Студентите разработват любов на обслужване и ще се срещнат и връзка с други вярващи в църковната общност.

Разходите свързани с изкарва бакалавър в Министерство ще варират от едно място на друго.Има институции по целия свят, които предлагат тази програма, така че местоположението и репутацията на училището са големи фактори, както е продължителността на програмата. Студентите са насърчавани да се свържете с училищата, за да разберете какво ще се очаква специфично обучение и такси.

А степен в служение може да доведе до редица различни кариери в лидерски роли. Завършилите могат да станат пастор, евангелист, капелан, администратор църква, или теология учител. Тези, които искат да пътуват по света и да се срещнат хора от други страни и култури може да искате да стане мисионер. Тези, които искат да работят повече зад кулисите да намерите кариера в научните изследвания. Работодателите могат да включват църкви, организации с нестопанска цел, мисионери и университети.

Ако се работи в министерство е вашият план, започнете да търсите училища в момента. Използвайки нашата база данни, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.