Keystone logo

63 Бакалавър Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикален бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
  • Музикален бизнес
Области на обучение
  • Сценични изкуства (63)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства Музикознание Музикален бизнес

Университети по целия свят предлагат бакалавърска "е степен на студентите по Успешно завършилите бакалавърска програма. Продължителността на този вид изследване обикновено продължава четири години. Бакалавър "е степен A означава академични постижения на студентите, които следват висше образование. И двете Бакалавър и бакалавърска степен се предлагат в зависимост от студента за мача "е основен.

Какво е бакалавър по музика бизнес? Бакалавър по Music Business обхваща много аспекти на музикалната индустрия. Тези, които се запишат в тези курсове научите голямо разнообразие от теми, свързани с музика и бизнес, като маркетинг, мениджмънт, бюджетиране, правни въпроси, както и дигиталните медии. Съответен историята на музикалния бизнес също се преподава. Вътрешната изработки на музикалната индустрия се анализират, за да се разбере как тя работи в свят днес 'S. Някои области на концентрации включват създаването на лейбъла, събитиен мениджмънт, управление на художник, и издателска дейност.

Изкарва бакалавър в Music Business подготвя студентите за успешна кариера като ги оборудва с необходимите знания и умения за това как да се движите в музикалната индустрия.

Обучението е винаги една тема на въпрос, когато става въпрос за записване в университет. Разходите и таксите варират, защото има множество от цял ​​свят институции, които предлагат бакалавър в Music Business.

Завършилите тази програма продължават да държат успешни позиции като музика професионалисти в индустрията. Някои развиват собствени звукозаписни компании или се наемат да работят за съществуващи такива. Управление Изпълнител е възможност кариера, която много висшисти вземат. Управление художник включва промоция, коучинг, резервация, и като цяло, представляващ музикален изпълнител. Други станат издатели, дистрибутори, търговци или за ленти или звукозаписни компании. Всички музикалния бизнес кариера дават завършилите възможност да поставят своите умения и знания, за да използвате.

Ако сте един бъдещ студент, който желае да заработите бакалавър в Music Business, то "е разумно да се направят някои по-фокусиран търсене. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.