Keystone logo

85 Бакалавър Програми в Педагогика Педагогика Музикално образование 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Музикално образование
Области на обучение
  • Педагогика (85)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Педагогика Педагогика Музикално образование

Бакалавърска степен се дава на специални студенти, които са завършили приблизително 120 кредитни часа обучение в избраните от тях области и обикновено маркира края на студентската бакалавърска кариера. Образователните програми обикновено отнемат между три и седем години, за да завършат в зависимост от темата и курса.

Какво е бакалавър по музикално образование? Тази степен подготвя музиканти от всички видове, за да предадат знанията си на бъдещите си ученици по ясен и ефективен начин, който се придържа към настоящите стандарти. От студентите може да се очаква, че ще обхванат теми, включително психологията на музиката и презентацията, планирането на сцени, обучението на ушите и музикалната педагогика. Те обикновено завършват и редица курсове, свързани с различните инструменти, които планират да преподават. Те могат да бъдат взети заедно с основните класове, включващи история и математика.

По време на обучението си студентите трябва да владеят различни умения, които ги правят по-ефективни в избраната кариера и в личния си живот. Те вероятно включват подобрени музикални способности, способност за насърчаване на здрави практики в екипна работа и по-добри организационни техники.

Разходите за придобиване на степен на музикално образование ще варират значително между различните участници в курсовете, просто защото дните се променят драстично между различните училища и приемащите страни. Проверката на ценообразуването и продължителността на курса трябва да бъде първата стъпка на бъдещите студенти, преди да се вземе решение за училище.

Бакалавърска степен в тази област може да отвори вратата за множество изпълняващи музикални кариери за тези, които успяват да завършат програмата. Първият от тях е учител по музика или професор по музика, най-често срещаната професия за завършилите със степен на това разнообразие. Режисьорът на лента е друга отлична позиция да обмисли, заедно с музиколог, частен учител по инструменти, музикален библиотекар и окръжен ръководител на музиката. По-голямата част от тези работни места се фокусират силно както върху представянето на музика, така и върху образованието в класна стая.

Онлайн курсовете може да са най-добрият залог за студенти с пълни графици или съществуващи кариери, но за студенти, които предпочитат по-традиционно учебно преживяване, се предлагат както местни, така и международни възможности. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.