Keystone logo

40 Бакалавър Програми в Правни науки Обучение по наказателно право Наказателно право 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Правни науки
  • Обучение по наказателно право
  • Наказателно право
Области на обучение
  • Правни науки (40)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Правни науки Обучение по наказателно право Наказателно право

Изкарва бакалавър в правосъдието е една отлична възможност за студентите да придобиват солидна основа в системата на наказателното правораздаване. Индивидите се учат на умения, които ще им позволят да предприеме следващата стъпка в кариерата си.

Какво е бакалавър в правосъдието? A степен по наказателно правосъдие съчетава традиционната проучване на криминологията и престъпно поведение с модерни и практични умения като криминалистите, картографиране престъпност и да докладва писмено. Тя подготвя ученици със съществени познания за успех, като разбиране за сигурност, киберпрестъпленията, управление, институционални здравеопазването и човешките услуги. Проучванията се фокусират върху развитието на умения, за да се превърне в ефективен лидер, като се концентрират върху текущите тенденции, които засягат областта на наказателното правосъдие. Участници в програмата също ще научат за младежко правосъдие, етиката, процедурите полицейски, право, финанси, разнообразието и администрацията политика.

Има изобилие от причини, поради частни лица избират да печелят бакалавърска в правосъдието.Например, програмата учи различни умения, предназначени за предоставяне на полезни техники на съвремието. Студентите могат да очакват проучване процес на наказателно преследване, статистически анализи, изследователски методи и сигурността на границите.

Програмни разходи варират в зависимост от институцията, и доколкото то обикновено отнема между 3-4 години, за да завърши. Лицата трябва старателно изследователските центрове да се уверите, че програмата отговаря на техните цели.

Съществуват многобройни професионални начини за възпитаници на тази програма. Те могат да намерят себе си в търсенето на все по-конкурентни кариера в националната сигурност, обществената безопасност, корекции и правоприлагането. Други възможности включват работни места в отговор спешна работа по случай, консултиране, администриране, пробация и условно предсрочно освобождаване. Студентите разработват поглед върху решаването на съвременните проблеми на наказателното правораздаване, като например застаряването затворник населението и значително нарастване на броя на лишените от свобода, като се фокусира върху специална система на етиката.

Много международни възможности за програмата съществуват от широк спектър от университетите. Онлайн класове са идеален вариант за тези, които живеят в отдалечени райони по света. Уеб-базирани алтернативи погрижат за студенти, които се нуждаят от по-гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.