Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Технологични изследвания Автоматика Нанотехнологии 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Технологични изследвания
  • Автоматика
  • Нанотехнологии
Области на обучение
  • Технологични изследвания (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Технологични изследвания Автоматика Нанотехнологии

Бакалавърска степен A е четиригодишна програма степен студент, който е в основата на повечето форми на професионално образование. Студентите могат да избират да печелят бакалавърска самостоятелно, или последващи действия, като печелите магистърска и докторска. Бакалавърски се постигат чрез комбинация от работа в клас, независимо изследване, и изпити. Някои училища и програми също изискват учениците да представят реферат преди дипломирането.

Какво е бакалавър в областта на нанотехнологиите? Тази сравнително нова програма дава възможност на учениците на науката и техниката, за да преследват една степен по зараждащата областта на нанотехнологиите. Нанотехнологията образование често включва комбинация от инженерни и природни науки. Студентите често се запознаят с широк обхват от математиката и точните науки, включително химия, физика, молекулярната биология и математика, всички от които са от съществено значение за развитието на успешен нанотехнологиите.

Основната полза на бакалаври в областта на нанотехнологията е относителната новост на областта.Студентите имат възможност да въведете нова индустрия и допринесат с нещо полезно наука, която е все още в зародиш. Тъй като нанотехнологията е все още сравнително непознат, те също трябва да се изправи по-малко конкуренция, отколкото в някои области, свързани.

Цената на един бакалавър в областта на нанотехнологиите варира между институциите. Книги и лабораторни такси могат да станат доста скъпи, когато приемате това голямо, така че не забравяйте да ги отчетени в общия размер на разходите.

Инженерът-бакалавър в областта на нанотехнологиите могат да влизат няколко различни области, включително и медицина, инженерни науки, науки за околната среда, както и пречистване на водата. Те могат също така да избере да продължи кариерата си в чисто научни изследвания, или този, който търси по-практически приложения. Много завършилите работят в частни лаборатории, но има и работни места в областта на нанотехнологиите и изследвания налични с правителството или различни университети.

A бакалаври в областта на нанотехнологиите се предлага само от ограничен брой колежи.Проучване онлайн е един добър начин да присъства на институцията по ваш избор. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.