Keystone logo

84 Бакалавър Програми в Науки за живота Зоология 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за живота
  • Зоология
Области на обучение
  • Науки за живота (84)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Науки за живота Зоология

Повечето бакалавърски програми имат минимум три години, за да завършат и могат да отнемат до осем години с участие на непълно работно време. Някои бакалавърски програми предлагат на студентите възможността да печелят други степени едновременно, въпреки че тези програми са склонни да имат ограничено допускане и могат да бъдат силно конкурентни.

Какво е бакалавър по науката на животните? В зависимост от програмата, този тип степен може да позволи на учените да съсредоточат усилията си върху избраното от тях животно или може да бъде силно редуцирано. Повечето ученици в тази дисциплина изучават няколко нива на биология, химия и генетика, макар че много програми включват екологични и физически науки в тяхната учебна програма. Обучаемите обикновено се запознават с управлението на селското стопанство и животновъдството чрез практически курсове, които често изискват работа с живи животни. В допълнение към земеделските бизнес методи, студентите обикновено се обучават в областта на храненето на животните и селскостопанските изследвания.

Програмите за бакалавър по животновъдство често произвеждат студенти, които са методически мислители, както и способни да управляват етично селскостопанския бизнес и да поддържат здравето на животните. Тези умения подготвят учениците за пътя на по-високото образование и могат да осигурят влизане в няколко изпълняващи кариери.

Факторингът в разходите за колеж трябва да бъде направен, докато се използват очакваните разходи за живот, тъй като и двете могат да повлияят на успеха и комфорта на ученика. Свържете се с потенциални училища за информация за обучение и научете повече за всяка програма за финансова помощ, която може да бъде на разположение.

От земеделските земи до корпоративните лаборатории, тези, които завършват с бакалавър по животинска наука, често са квалифицирани да работят в широк спектър от среди. Независимо дали провеждат научни изследвания като земеделски учен, работещи в областта на ветеринарната медицина или застъпващи за опазване на околната среда, студентите могат да използват техническите умения, придобити от тяхното образование, с голям ефект. Мениджърите на животновъдството, учените по животновъдството, ръководителите на продукцията, специалистите по продажбите на животни и анализаторите на породи са едни от многобройните длъжности, които са на разположение на завършилите този вид програма.

Подобно на повечето научно-базирани степени, бакалавър по животинска наука е рядко достъпен за дистанционно посещение, въпреки че някои програми могат да позволят на студентите да завършат лекциите си базирани курсове онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.