Keystone logo

99 Бакалавър Програми в Естествени науки Науки за земята 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Естествени науки
  • Науки за земята
Области на обучение
  • Естествени науки (99)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Естествени науки Науки за земята

Изкарва бакалавър по Earth Science е идеална възможност за лица, които изискват широк фон за кариера в науката, образованието или публичната администрация, която се занимава с пръст и науки за околната среда въпроси. Студентите получават диплома по науки за земята могат да станат проспериращи и уважавани със своята гама от преносими умения.

Какво е бакалавър по Earth Science? Тази степен е по-нататъшно образование, които ще осигурят на учениците с фондации в метеорологията, геологията, астрономията и океанография. Програмата е предназначена да бъде предизвикателство и строго да се осигури както ширина и дълбочина на знания в земните системи и процеси. Граждани могат да работят, за да прилагат своите Geoscience занимания до проблеми, въпроси и решения за околната среда.

Има много причини за избор, за да вземе бакалавърска степен по науки за земята, разбира се. Програмата учи редица умения, като геоложки техники за идентификация и методи.Курсовата работа обхваща физика, химия и математика. Освен това, бакалавърска степен в тази област дава възможност на хората да се развиват интелектуалните умения, необходими за успеха в науки за земята.

Разходите се различава в зависимост от училището, както и продължителността на програмата е между една и три години. От съществено значение е, че можете да разследва достатъчно програмата да се гарантира, че тя отговаря на вашите цели.

Има голямо търсене на завършилите печелят тяхната степен. Те могат да си намерят работа като математика и точни науки възпитатели. А броят на индивидите преследват напреднала степен и в крайна сметка заемат позиции в най-различни настройки за висше образование. Някои са използвали тяхната степен да следват кариера като образователни консултанти и специалисти за обучение. Студентите ще се развиват, необходими за решаване на проблемите, свързани с глобалното науки за земята умения.

Много международни опции са достъпни от различни университети.Онлайн курсове са идеален избор за тези, които живеят в отдалечени райони по целия свят с малък достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.