Keystone logo

181 Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Науки за околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (181)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Науки за околната среда

Бакалавърската степен включва завършване на основни изисквания, преди да се вземат все по-специализирани класове в основна област на обучение. Студентите обикновено прекарват първите две години от четиригодишна програма, като изучават необходимия опит, за да разберат новите събития в избраната от тях област. Тези степени са предназначени да подготвят студентите за личен и професионален успех.

Какво е бакалавър по екология? Няколко природни науки, включително биология, химия, екология и геология, се пресичат в тази област на обучение. Учениците научават и прилагат обединените принципи на тези дисциплини в реални ситуации. Това обучение ги подготвя да оценят разходите и ползите от различните подходи за управление на човешкото въздействие върху екосистемите.

Студентите, завършили бакалавърска степен по екологични науки, могат да получат научен опит, който е полезен за широк спектър от професионални и лични приложения. Опитни специалисти могат да оценят въздействието на развитието или промишленото производство върху различни екосистеми. Завършилите трябва също да получат поглед върху научния метод и системното изследване на причините и ефекта.

Бакалавърска степен по екологични науки може да струва повече или по-малко въз основа на класирането и местоположението на университета. Кандидатите трябва да разследват цената на програмите, преди да кандидатстват. Студентите могат също така да търсят стипендии или програми, предназначени да насърчават изучаването на околната среда.

Завършването на бакалавърска степен по екологични науки подготвя студентите да работят като консултанти, мениджъри или специалисти по образование за местни и национални правителства или частни компании. Завършилите могат също така да се съсредоточат върху наблюдението на качеството на специфичните природни ресурси, като качеството на въздуха, качеството на водата или почвените учени. Също така е възможно да се търси работа като учен с неправителствени организации, посветени на опазването на околната среда или създаване на доказателства за случаи на екологично правосъдие.

Има много възможности за преподаване на бакалавър по екологични науки. Онлайн програмите могат да бъдат полезни за студенти в региони без университети, предлагащи тази степен. За да започнете, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с администрацията на училището по ваш избор, като попълните формуляра за попълване.