Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Бакалавър в Неврология 2023/2024

2 Бакалавър Програми в Неврология 2023/2024

Преглед

Студентите, които избират да следват бакалавър в Neuroscience задеистването курсова, която се концентрира върху обширна инструкция от стълбовете на съвременната невронаука, от клетъчната да равнище системи. Холдинг степен в тази област осигурява конкурентно предимство в тази изключително трудна област.

&nbsp

Какво е бакалавър по Neuroscience? Това е програма, която подготвя студентите с основните принципи и умения, които ще ги подготвят да преследват успешно докторантура в различни фундаментални и приложни дисциплини с неврологията фокус. Фокусът варира от познавателни и биологични науки към биотехнологиите и медицината. Участниците ще научат основни и приложни знания по обща наука, психологията и биологията. Тези подходи могат да включват глобални теми, които им позволяват да овладеят и критична оценка на знания в областта.

&nbsp

Обосновката за студент, че избрахте да вземе бакалавърска програма в Neurology се променя.Например, курсове преподават различни концепции, включително химия, физика, психология, биология, информатика и математика. Курсовата работа обхваща по-задълбочени проучвания на смятане, състав, клетъчна и молекулярна биология, психология, органична биология, и органични класове химия.

&nbsp

Разходи различават в зависимост от училището, както и програмата обикновено продължава между три и четири години. Важно е, че сте изследвания програма по ваш избор старателно да се уверите, че тя отговаря на вашите цели.

&nbsp

Завършили са в голямо търсене на редица все конкурентни позиции. Neuroscience експертиза е от съществено значение в много кариери, като академична наука и медицина. Други включват образованието, обществения ред, биотехнологии, издателска дейност, научно писане, филантропията и право. Някои завършилите следват кариерни пътеки към академичните изследвания, образователна администрация и фармацевтичните изследвания.Студентите ще се развият солидна научна основа като им дава възможност да служи на обществото по различни начини, като взаимодейства с връстници, преподаватели и професионалисти в индустрията чрез интензивно учене.

&nbsp

Опции са на разположение в различни национални и международни университети. Онлайн програми са отличен избор за хора, които живеят в отдалечени райони с ограничен достъп до съоръжение. Уеб-базирани възможности се погрижат за тези, които имат нужда от гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Здравни грижи
 • Неврология
Области на обучение
 • Здравни грижи (2)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение