Keystone logo

33 Бакалавър Програми в Езикознание Немски език 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Езикознание
  • Немски език
Области на обучение
  • Езикознание (33)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Езикознание Немски език

A бакалавърска степен по немски език е отличен начин за учениците за по-нататъшното им владеене на немски език и сродните му диалекти. Лица, които успешно завършат тази програма също ще научат повече за историята и културата на Германия, както и други немскоговорящите държави.

Един от първите въпроси, много студенти имат, когато се проучват възможностите си степен е, какво е бакалавър по немски език? Този 4-годишно бакалавърска степен е склонна да включва изследвания в немската литература, кино и други културни теми. Фокусът върху самия немски език е доста съществена, с многобройни курсове по произношение, фонетика, и превод се изисква, а също така се предлага като избираеми. Някои програми предлагат обучение в чужбина опит в страна немскоезичната за завършване на образователния опит.

Има много причини, поради които един студент може да се продължи с бакалавърска степен по немски, които излизат извън искат да овладеят езика.Тази програма се застъпва с няколко различни сродни области, включително история, литература и културология, всички от които могат да бъдат използвани в различни академични и свързани с работата на настройките.

Разходите за бакалавър по немски, може да варира значително в зависимост от училищата се обмисля да присъства; общи променливи включват продължителност на програмата и учат в чужбина опции. Важно е да се отблизо изследвания таксата за обучение и всички свързани с тях такси на всеки университет.

Завършилите тази програма имат множество кариерни обекти да се изследват. В днешния все по-глобална икономика, Германия разполага с четвъртата по големина икономика в света. Това е официалният език на шест европейски страни, и се говори от над 200 милиона души по целия свят. Като подробно разбиране на този език и култура може да се подготвите за напреднали академични изследвания в областта, или ви даде предимство в много бизнес, право, или на международните отношения.Някои завършилите също стават устни или писмени преводачи.

Има международни възможности за тази програма от различни училища; някои програми са достъпни онлайн. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.