Keystone logo

5 Бакалавър Програми в Административни практики НПО 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Административни практики
 • НПО
Области на обучение
 • Административни практики (5)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Административни практики НПО

  А ерген е бакалавърска степен, че се присъжда, когато учениците завършат изисква набор от курсове в областта на науката, изкуството, или бизнес. Много възпитаници често ще влязат в работната сила, а други ще продължат да печелят тяхната степен магистърска или докторска степен.

  Какво е бакалавър в НСО? Тази програма е предназначена за тези, които искат да управляват не-за-нестопанска организация (НПО), и те ще се научат как да се реинвестират всички допълнителни приходи, за да достигне целите на организацията. Учениците ще се запознаят с различните видове организации с нестопанска цел, както и икономическите и правните аспекти на насочването им. Всяка програма ще варира, но теми може да се върти около данъчен статут, лидерство, планиране, политики, стратегии, за набиране на средства, разпоредби за отчетност и прослушване, представителство, икономическа активност и надзор.

  Студентите, които преследват тази степен ще се възползват в които те ще получат, за да помогне на общността чрез услуга или благотворителна организация.Дали те избират да работят за една организация, създадена или да започнат свой собствен, учениците ще могат да направят разлика.

  Разходите, свързани с степен NPO може да варира значително от една институция в друга. Фактори, които участват включват местоположението на училището и продължителността на програмата. Повикване конкретни училища е най-добрият начин за учениците, за да разберете какво финансови задължения ще бъдат необходими.

  Индивидите с една степен NPO могат да избират да работят в организации с нестопанска цел, които варират от образование, хуманитарни науки и религията на човешките услуги, здравеопазване и социални мисии промени убеждения. Информация за кариерата на пътища могат да включват развитие директор, изпълнителен директор, мениджър на отдел, служба или лидер програма, и директор за набиране на средства. Тези, с предприемачески дух, може също да искате да започнете свой собствен NPO в една област, която е важна за тях.

  Започнете проучване и сравняване на училища сега с помощта на нашия онлайн база данни.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.