Keystone logo

21 Бакалавър Програми в Авиация Обучение на летци 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Авиация
  • Обучение на летци
Области на обучение
  • Авиация (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Авиация Обучение на летци

След завършване на гимназията, повечето студенти са готови да завършат бакалавърска степен. Тази университетска академична награда дава по-добро разбиране на специфична област на обучение. Може да отнеме три до пет години, за да завърши тази програма за обучение.

Какво е бакалавър по пилотно обучение? Това е програма, предназначена да обучи учениците как да пилотират самолети. Някои университети могат да предлагат пилотно обучение за самолети или хеликоптери. Голяма част от обучението включва практически полет и използване на симулатори на полети. Преди да се отправят към пилотската кабина, от учените може да се очаква, че ще завършат необходимите курсове, подобни на операциите на авиокомпаниите, представянето на въздухоплавателните средства, анализа на полетната техника, безопасността на полетите, физиологията на полета, вътрешната и международната навигация, управлението на екипажа, авиационното право и напредналите хеликоптерни системи.

Пилотите трябва да бъдат квалифицирани лидери, вземащи решения и ръководители на ресурси, така че не е изненадващо, че тази бакалавърска степен помага на учениците да подобрят тези умения. С ръководни умения, умения за вземане на решения и усвояване на средства, завършилите стават по-конкурентни кандидати и по-вероятно да успеят в личния си живот.

Цената на бакалавърска степен в пилотно обучение може да варира значително. Отчасти зависи от училището и продължителността на програмата. Най-добрият начин да получите оценка е да се свържете директно с университетите.

Най-очевидната кариера на завършилите с бакалавърско пилотно обучение е пилот. Тази кариера обаче може да бъде разнообразна. Някои ученици продължават да пилотират търговски самолети, самолетни самолети, частни самолети и селскостопански хеликоптери. Други възможности за кариера включват следователи по безопасността на полетите, мениджъри на авиационни програми, обучаващи се операции, оперативни специалисти, офицери по поддръжката на контролерите и авиационни плановици. Учениците дори биха могли да използват тази степен като стъпало за повече образование.

Студентите може да са в състояние да се запишат в програма за бакалавърско обучение в пилотни програми в университети по света или чрез онлайн програма. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.