Keystone logo

6 Бакалавър Програми в Управленски науки Общ мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Общ мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (6)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Управленски науки Общ мениджмънт

  Конкуренция на пазара на труда днес може да бъде трудно, но с бакалавърска степен, завършилите могат да имат по-лесен път за намиране на място в избраната от тях област. За повечето студенти, бакалавърска степен отнема четири години, за да завърши, и програми се фокусират върху определена категория на проучване. Тази степен трябва да се заслужи, преди да преследва завършил образованието.

  Какво е бакалавър в General Management? Тази степен е предназначена да подготви учениците да работят в управленска роля, свързани. Докато преследва тази степен, студентите могат да участват в уроци по продажби и маркетинг, управление на проекти, финанси, управление на бизнес интелигентност, бизнес информационни системи и системи за управление на веригата за доставки. Често, класовете студент взема зависят от избрания от тях фокус в рамките на областта на управлението.

  Докато преследва бакалавърска степен в общо управление, студенти-вероятно ще се учат на умения от които се нуждаят, за да успее в своите бъдещи работни места, като същевременно им помага да се движат нагоре в сегашните си позиции с течение на времето.Освен това, със степен в тази област може да помогне на завършилите получават позиция, която им се заплаща добре.

  Общият размер на разходите за получаване на бакалавърска степен в общо управление, зависи от много различни фактори. Например, местоположение на училището, колко дълго програмата за реализиране, и това, което училищните такси за обучение може всички да играят роля в общия размер на разходите.

  Работа в управлението са на разположение в почти всяка индустрия, включително финанси, застраховане, здравно обслужване, търговия, транспорт, забавления, консултантска дейност, производство, както и много други. Например, някой с тази степен може да работи като специален събития планиране, маркетингов анализатор, мениджър магазин, администратор или мениджър. Получаването на бакалавърска степен по общо управление може да открие възможности за управление в почти всяка област завършил желае да отиде в.

  класове Общото управление често могат да бъдат предприети в-лице или онлайн.Ако сте готови да се разгледа допълнително възможностите за образование, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.