Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Одитиране 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Икономически изследвания
 • Одитиране
Области на обучение
 • Икономически изследвания (13)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Икономически изследвания Одитиране

  Получаването на бакалавърска степен е често първата стъпка към Първи стъпки в професионалната кариера. Учениците могат да си поставят бакалавърска степен като край на себе си, или те могат да го използват като първа необходима стъпка за получаване на по-високи степени на ниво.

  Какво е бакалавър по одит? Бакалавърска степен в областта на одита подготвя студенти за кариери, които включват провеждане на вътрешни и външни одити, които са структурирани, интензивни разследвания, за фирми и организации. Учениците в тази програма обикновено научават за законите, контролиращи документация и регулиране на производителността. Те често учат данъчно облагане, информационни системи, счетоводство, правителствени системи, финансовата отчетност и принципи двете външния и вътрешния одит. Учениците в тази програма може дори да се обърнат към технологично задвижвани техники в областта на криминалистиката счетоводна и съдебно-медицински одит.

  А бакалавър по одит подготвя студентите за работа в счетоводни и одиторски области, прогнозира да бъдат някои от най-доходоносните и полетата в заявка в бъдеще. А солидна основа в тези професии, като например тази, предоставяна от тази степен, може да подготви учениците за бъдещо повишаване кариера.

  Средствата, участващи с спечелил бакалавърска степен ще варира в зависимост от институцията, и доколкото то обикновено отнема от три до шест години, за да печелят. Бъдещите учениците ще трябва училища старателно и се достигне до службите за прием в крак с дата финансова информация.

  Лица, които печелят по-бакалавър по одит често са добре подготвени да работят в счетоводството или одита. Освен това, докато специализирани сертификати не са задължително се изисква от работодателите, доброволно сертифициране обикновено се благосклонно погледна.Сертификати се присъждат от Института на вътрешните одитори (МИС) и са определени в тези области: Сертифицирани вътрешни одитори, сертифицирани от услугите палата Финансови и сертифицирани държавния одит специалисти. За да спечелите такива сертификати, лицата трябва да са първи получава бакалавърска степен и са работили в специализираната област. Тези, които желаят да печелят сертифициране трябва да преминат тест, за да станете специалист по одита.

  Многобройни университети предлагат международни възможности за придобиване на тази степен, и онлайн класове са добър избор за тези, които живеят в отдалечени райони и за тези, които се нуждаят от гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.