Keystone logo

27 Бакалавър Програми в Управленски науки Лидерство Организационно лидерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
  • Лидерство
  • Организационно лидерство
Области на обучение
  • Управленски науки (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Управленски науки Лидерство Организационно лидерство

Бакалавърска е бакалавърска степен, че предлага разширени инструкции в определена област на интерес. Студентите, които преследват бакалавърска тренират за мача кариера или полагане на основите за по-нататъшни изследвания на ниво възпитаник.

Какво е бакалавър по организационното ръководство? Тази степен програма придава на знанията и уменията, необходими за лидерство в сферата на човешките ресурси и организации с нестопанска цел. Специализация се предлага и в комуникациите, подчертавайки междуличностни обмен и изграждане на комуникационни решения. Учебният план за организационно лидерство включва курсове като критично мислене, управление, счетоводство, бюджетиране и информационни системи. Инструкция на човешките ресурси включва изследвания в социологията и психологията, анализ на работни места, разположение, компенсации, обезщетения, обучение и връзки с персонала. С нестопанска цел, специализирани центрове за това как обществото проблеми се решават с нестопанска цел агенции.Възможности са предвидени стажове и участие в казуси.

Студентите от програмата осъзнават личностно израстване чрез развитието на критическо мислене и умения за вземане на решения. Полето предлага възможност да се възползват от общността и да преследват отделни страсти чрез лидерство в организации с нестопанска цел.

Училищата в много различни страни предлагат програми в организационно лидерство. Curriculum и местоположение са сред определящите фактори за разходите. За да намерите най-добрият вариант за изпълнение на индивидуалните интереси и цели, учениците ще трябва да си глобални възможности.

Завършили са оборудвани да вземат ръководни позиции в различните аспекти на организационна структура, включително управление, финанси, за набиране на средства, както и за пускане на пазара. Концентрация A комуникации отваря врати за кариера като представител за връзки с обществеността, социален медиен специалист, медии координатор, технически писател, и информационен мениджър.Опцията на човешките ресурси осигурява възможности за работа в обучението и развитието, устройване на работа, приложение полза, и анализ на работни места. Умения и знания, получени от програмата могат да бъдат приложени в арена неправителствена както и на общия бизнес сектора.

За да започнете възнаграждаване си кариера в поле, което може да направи разликата в света, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.