26 Бакалавър Програми в Организация на паркове и места за почивка 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Туризъм и хотелиерство
  • Организация на паркове и места за почивка
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (26)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Организация на паркове и места за почивка

Може би най-често преследвана от всички висши учебни градуса, бакалавърската степен е сертификат за напреднали познания обикновено издадени след курс на интензивно изучаване на университет. Това, разбира се, може да продължи до четири години в зависимост от проучването, и е типично изискване за по-доходоносна, бели якички работни места. Бакалавърска степен е предпоставка за магистърска степен или докторантура.

Какво е бакалавър по управление на паркове и отдих? Тази степен подготвя студенти с познанията, необходими за ефективно управление на съоръжения за отдих и туристически ориентирани съоръжения от всякакъв вид. Програмите може да включват концентрации в управлението на парка и пътувания / туризъм. Всички концентрации са съсредоточени голяма степен на развитие на лидерски и управленски бизнес умения в допълнение към усъвършенстване на речта и слушане таланти. Курсовете се набляга етика и обслужване на клиентите най-добрите практики често са включени.

Сред най-големите предимства на тази бакалавърска степен са увеличените възможности за работа от работодатели, които може да видите печелят степен като доказателство за здравина на бъдещи служители "и ангажимент за изпълнението на цели. Като бакалавърска степен може да помогне, когато искате да преговаря за по-висока заплата.

Колко ще струва да заработите степен може да зависи от това къде сте избрали да ходят на училище, колко време програмата е и в други училищни специфични детайли. Обадете вашите потенциални училищата, за да научите повече за техните разходи.

Получатели на бакалавърска в паркове и управление Отдих често се оказват квалифициран за няколко работни места. Тези, които обичат да работят извън може да погледне в кариерата като открит отдих проектанти, мениджъри парка или полеви инструктори. Още притежателите клиент изложение степен могат да изберат за позиции като лагер на надзорник или здраве и уелнес инструктор. Всички работни места споделят акцент върху поддържане на съоръженията и дейностите в структурата на общността.

Тъй като тази степен става все по-ценен, все повече и повече училища предлагат това както по пътя, така и офлайн. Направихме бране на полето училището лесно. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.