Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Бакалавър в Осветителен дизайн 2023/2024

1 Бакалавър Програми в Осветителен дизайн 2023/2024

Преглед

Бакалавър "е степен A е студент пътя на изследване, което обикновено отнема 3-5 години, за да завърши. Тази степен подготвя възпитаници за кариера или докторантура в областта на техен избор.

&nbsp

Какво е бакалавър по Lighting Design? Дизайн на осветлението е програма, фокус, която учи студентите, необходими за успешно подготви и изпълни осветителни проекти за театър, видео продукция или други събития, презентации, базирани умения. Учебната програма включва тежък акцент върху технически умения, и учениците се научават как светлините работят за създаването на различни визуални ефекти. В този смисъл, класовете, участващи в програмата за проектиране на осветление също усъвършенствате студент "и креативност и художествено око.

&nbsp

Студентите, които успешно завършат програма осветление дизайн имат полза от градуса, което показва широк спектър от технически умения и таланти.Този път на обучение включва висока степен на сложни ръце на обучение, от които учениците придобиват неоценим опит.

&nbsp

Бакалавър по Lighting Design варира в цената в зависимост от училището. Някои страни са склонни да имат по-скъпо училище, отколкото други, и училище 'S размер е често също е фактор при определяне на неговата цена. За да научите повече за програмата "частни уроци и да поиска от училище " признания канцеларията.

&nbsp

Бакалавърска степен "и в тази област отваря вратата за много възнаграждаване кариера. Работодателите често са впечатлени от широкия спектър от практически опит тези студенти са придобили чрез своите проучвания. Завършилите могат да продължат да търсят кариера като театрални техници, електротехници, мениджъри Степен на осветлението. Някои висшисти, които не желаят да работят директно с проектиране на осветление професионално също могат да се насочат към кариера като осветление дизайн професори, преминавайки на следващото поколение учени в тяхната сфера.

&nbsp

В крайна сметка, осветителен дизайн има много да се препоръча като направление за обучение. Студентите, които желаят да научат повече се насърчават да търсят програми, насочени към тях, както и в нашата база данни е страхотно място да започнете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Осветителен дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Свързани области на обучение