Keystone logo

16 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Теология Емоционална и духовна подкрепа 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Емоционална и духовна подкрепа
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Теология Емоционална и духовна подкрепа

А бакалавър е най-популярната бакалавърска степен, и се предлага в голямо разнообразие от дисциплини. А степен може или да доведе директно до кариера или да действа като трамплин за по-напреднали образование, и то обикновено отнема между три и пет години, за да завърши.

Какво е бакалавър по пастирска грижа? Тази програма е добър избор за тези, които искат да се развиват в тяхната спиритизма и да бъде лидер и министър в тялото на Христос. Студентите обикновено ще вземат общи класове, предназначени около учението на Библията, принципите теология, и министерството. Пасторална концентрация грижи оборудва и обучава студенти с методите, философия, и ресурси, подходящи за снасяне или професионална министерство. Студентите се запознават с основополагащите подходи за пастирска грижа и как да ги адаптира за използване в служение.

Изкарва степен по пастирска грижа подготвя студентите за кариера в различни настройки.Те ще бъдат в състояние да се отрази положително върху живота на другите, както в тяхната местна събрание и по целия свят.

Обучението и такси участва със степен пастирска грижа ще варират от една институция в друга, в зависимост от местоположението на училището и продължителността на програмата. Връзка с училището директно е най-добрият начин да разберете дали програмата съответства на финансовите си цели.

След като се дипломира със степен по пастирска грижа, индивидите могат да избират редица кариери. Те могат да бъдат пастор на църква, или младежки пастор работа с по-младото население. Някои завършилите избират да продължи кариерата си като мисионер и пътуват по света, докато други може да искат да бъде директор на една организация, като например детски министерства.

Започнете да използвате нашия онлайн база данни сега. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.