Keystone logo

22 Бакалавър Програми в Педагогика Instruction Педагогика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Педагогика
  • Instruction
  • Педагогика
Области на обучение
  • Педагогика (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Педагогика Instruction Педагогика

За много студенти с диплома за средно образование или удостоверение GED, които желаят да продължат образованието си, степен бакалавър "и е голям следващата стъпка. Това бакалавърска степен обикновено е свързано с определена сума на общи проучвания, както и една по-специфична програма фокус на избора на студент 'S.

Какво е бакалавър по Технология? Тази степен е предназначена да подготви висшисти за кариера в областта на образованието; както чрез обучение в учебна теория и като студенти да практикуват тези умения в класната стая. Програми често имат специфични акценти, като обхват и общността образование, образование в ранна детска възраст, или дадена дисциплина фокус. Например, студент интересно да стане учител по английски език могат да вземат курсове обслужват тази цел, и по този начин да бъдат изложени на преподаване на теория за това как да преподават четене и писане. Съответно, учебната програма на тези програми е силно променлив в зависимост от училището и отделен ученик целите 'S.

Основната полза от дипломира с бакалавърска степен в преподаването е ценно умение зададете тези програми могат да осигурят. В допълнение към интимна познаване на каквото и дисциплина фокус те изберат, студентите могат да получат съществена опит в работата с ученици от всички възрасти в широк диапазон от условия. Завършилите са далеч от тези програми със силни вербални комуникативни умения, владеене на различните техники за инструктаж, и опит, като се има да се мисли на краката си и решаване на проблеми, когато те възникнат.

Всяка програма трябва да има различни такси, свързани с регистрация и записване. Свържи училища директно за повече информация относно разходите, които можете да очаквате при постъпване.

A фон в образованието отваря много врати, когато става въпрос за евентуални бъдещи кариери.Защото от най-важните и прехвърляеми умения и опит, този път на проучване предвижда, възпитаници на учебни програми могат да отидат, за да преследва кариера в произволен брой области, включително, но не само на тези, които са пряко свързани с образователната система. В допълнение към умения за инструктаж, завършилите могат да поставят да използват усъвършенствани комуникационни умения и реалния свят опит, както много търсени таланти в различни сфери от бизнеса на журналистиката.

Записване в онлайн програма, чрез бакалавър изследвания е особено удобен начин да преследва бакалавърска в преподаването, защото тя дава на студентите достъп до много уважаваната програми по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.