Keystone logo

6 Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства Пекарство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Наука за храните и напитките
  • Кулинарни изкуства
  • Пекарство
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства Пекарство

За да получат бакалавърска степен, студентите вземат различни курсове и след това се съсредоточават върху определена област на обучение. Тези степени обикновено изискват няколко години за завършване и могат да съчетаят формално обучение с практическо обучение. Завършилите трябва да имат достатъчно умения да изпълняват по-високо ниво от кандидатите без степени или съответния опит.

Какво е бакалавър в печенето? Обучението в тази област включва обучение в областта на изкуството и науката за подготовка на печени продукти. Учениците научават за съставките и процедурите за приготвяне на разнообразие от храни. Те могат да се специализират в специфичен тип печене, като например сладкиши, хляб, торти или методи, които не съдържат глутен.

Студентите, записани в бакалавърска програма за печене, придобиват способности, от които се нуждаят, за да успеят в допълнение към общите компетенции. Примамващите хлебопроизводители ще се научат как да следват инструкциите, да управляват времето и инвентара и да изчисляват добивите. Официалното обучение подготвя завършилите да създават последователно продукти, които привличат потребителите.

Разходите за бакалавърска степен по печене варират в зависимост от институцията. Общите университети и кулинарните или гостоприемни училища предлагат този курс на обучение, а потенциалните студенти могат да искат да сравняват разходите за всеки вариант. Повечето програми на пълен работен ден отнемат четири години, но може да има и ускорени планове.

Завършилите с бакалавърска степен по печене могат да намерят работа като хлебарки или сладкари. Някои хлебопроизводители продават продукти горещи от пещта, докато други произвеждат готови или готови за печене продукти за магазини, компании или институции. Позициите, които един завършил се квалифицира, зависят от видовете печене, на които той или тя превъзхожда. Програмите за печене могат да осигурят и обучение по бизнес фундамента, за да подготвят студентите да отворят собствени пекарни или да управляват съществуващи операции.

Университети и кулинарни училища по света предлагат бакалавър по печене програми. Онлайн курсовете могат да включват изучаване на рецепти и гледане на видеоклипове и изискване, че студентите практикуват у дома или в лицензиран обект. За да започнете, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с администрацията на училището по ваш избор, като попълните формуляра за попълване.