Keystone logo

21 Бакалавър Програми в Електроенергия Енергийно инженерство Петролно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Електроенергия
  • Енергийно инженерство
  • Петролно инженерство
Области на обучение
  • Електроенергия (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Електроенергия Енергийно инженерство Петролно инженерство

Нефтена индустрия остава активен в глобален мащаб. Бакалавърска степен в петролен инженеринг разглежда продължаващите опасения за четене на проучване, добив и транспорт на този енергиен ресурс.

Студент A степен търси своето може да искате да знаете, какво е бакалавър по Petroleum Engineering? Това е след завършване на средно образование, което предлага база за разбирателство в математиката, науката и критично мислене в подготовка за по-дълбока концентрация в глобалните и локални последици от производството и разпределението нефт. Области на изследване може да включва ежедневното управление на операциите, сигурни и стабилни практики в областта, пробиване, и завършване, както тестване, офшорни сондажи и подобрени методи за възстановяване масло. Curriculum може да включва техники за симулация насочени към проектиране поток и други възможности. Студентите могат да вземат предвид националните, международни и социални въпроси, свързани с петролната индустрия.

Бакалавърска степен в петролен инженерство може да подготви студентите да навлязат в отрасъла на нивото на производството или транспорта. Това е и първата стъпка към напреднала степен в научните изследвания, развитието и енергиен анализ.

За да разберете цената на обучението и такси за програмата, която се обръща към вас, най-добре е да се свържете с училищното допускане офиса директно.

Възможности за работа в изобилие на много нива на индустрията. Завършилите могат да си поставят отвори в проучване, сондиране, производство, транспорт, и в стратегии и управление. Възможно е да има позиции в областта на тръбопроводния транспорт, в термодинамични и технологии пренос на топлина и като инженер производство. Язовир инженери оценка полета за възможностите за производство, както и да допринесат за извличането им стойност. Владеене индустрия се оценява в регулаторните агенции, които са загрижени за надзор, етика, и със здравето и безопасността на работниците и служителите.

С помощта на една образована работна сила, петролната индустрия, може да продължи да бъде силно присъствие в международната енергийна снимката. Бакалавърски програми се предлагат в университети по света, често в международното сътрудничество. За да започне кариера в тази динамична област на енергия Инженеринг, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.