48 Бакалавър Програми в Подготовка на учители 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Подготовка на учители
Области на обучение
  • Педагогика (48)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Подготовка на учители

    Бакалавърска степен може да бъде получена от университет след завършване на кредитните изисквания на училището. Задържането на тази степен означава, че получателят е изпълнил общите изисквания в университет и е получил специализирани знания в областта си на обучение.

    Какво е бакалавър в обучението на учители? Тази степен може да подготви учениците да преподават на другите в средата на K-12. Студентите могат да научат техники за преподаване в допълнение към изучаването на развитието на детето. Обикновено се фокусира върху дизайна на учебните програми, тъй като учителите обикновено се очаква да създадат свои собствени учебни програми по указанията, определени от правителствени агенции и отделни училища. Лица, които преследват бакалавърска степен в образованието на учителите, също могат да бъдат обучени в образователни технологии, включително нови учебни инструменти като интерактивни бели дъски.

    Като студент по бакалавърска програма за обучение на учители, хората могат да развият своите комуникационни и организационни умения, които подпомагат както бъдещите възможности за работа, така и ежедневието. Те могат също така да получат опит в реалния свят в класната стая, който да помогне в бъдещите уроци по преподаване.

    Обучението и допълнителните разходи за бакалавърска степен може да се различават в зависимост от училището, предлагащо програмата. Държавата, в която се намира училището, също може да засегне общите разходи.

    Завършилите бакалавърска програма по програми за обучение на учители могат да намерят работа като преподаватели в началното и средното образование както в държавните, така и в частните училища. Ако пребиваващите в класната стая не са привлекателни, завършилите могат да намерят работа и като защитници на образованието в местните или национални правителства, за да повлияят на законодателството, да популяризират значението на образованието и да се застъпват за допълнителни ресурси. Физическите лица могат да работят и за фирми, които произвеждат образователни материали като учебници, предварително програмирани учебни програми и стандартизирани тестове, като писатели, консултанти и изследователи. В тези роли те могат да подпомогнат разработването на тези материали, както и да работят като връзки между фирми и преподаватели.

    Студентите, които желаят да получат бакалавърска степен в обучението на учители, могат да намерят програми, достъпни в цял свят. Университетите могат да предлагат както традиционни, така и онлайн класове за тази степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.