Keystone logo

96 Бакалавър Програми в Социални науки Политология Политика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Политология
  • Политика
Области на обучение
  • Социални науки (96)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки Политология Политика

Бакалавърска степен служи като доказателство, че неговият титуляр е завършил успешно своята бакалавърска програма и следователно е готов за висше образование или е придобил необходимите умения за адекватно изпълнение в избраната от него област. Тази степен може да бъде получена от колеж или университет и средно отнема между три и седем години, за да завърши.

Какво е бакалавър по политика? Това е широкообхватно учебно заведение, което обучава студентите за уменията, от които се нуждаят, за да се представят успешно като политици или да подкрепят различни политически кампании и каузи. От студентите може да се очаква да вземат курсове, насочени към икономически и социални сили, политически институции, човешко поведение, външна политика, международни отношения и политическа теория. Тези теми са предназначени да осигурят на студентите знанията, необходими за справяне с ежедневните предизвикателства, с които могат да се сблъскат, докато преследват кариера в тази област.

Едно умение, което студентите могат да очакват да получат, докато преследва тази степен е усъвършенствана устна и писмена комуникация, която е полезно допълнение към всяко съществуващо умение. Други ключови умения, които учащите могат да научат, са анализ на политиката на общността и медиацията.

Студентите трябва винаги да отделят време, за да направят малко проучване относно разходите за тяхното образование, така че да могат да планират своите финанси съответно. Разходите се различават диво между различните страни и институции, както и между курсовете в лице и онлайн.

Политиката винаги присъства, от малки, местни организации до огромни международни, което означава, че вероятно има много работни места, достъпни за онези, които имат тази бакалавърска степен. Някои позиции, които биха могли да заинтересуват амбициозните политици, включват законодателен помощник, политически анализатор, комуникационен координатор, проучвател, лобист, ръководител на кампании, политически консултант, ръководител на персонала и медиен консултант. Много от тези позиции съществуват както в големите, така и в малките политически екипи, което позволява на тези с тази степен по-добре да намерят позиции, в които наистина се чувстват добре.

Независимо дали се интересувате от местни, международни или дори онлайн курсове, има много възможности за избор. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.