Keystone logo

8 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Политическа икономия 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Политическа икономия
Области на обучение
  • Икономически изследвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Политическа икономия

Бакалавърска степен е бакалавърска степен, присъдена на различни колежи и университети. Това проучване на колежно ниво обикновено отнема четиригодишен студент на пълно работно време, за да завърши.

Какво е бакалавър по политическата икономия? Това е сфера на изследване, която разглежда взаимодействието между политиката и икономиката на национално и международно ниво. Много програми наблягат на връзката между управлението и пазара, което е в съответствие с отношенията между институциите и групите по интереси. Наличните курсове често зависят от присъстващия университет. Те обаче могат да бъдат подобни на икономиката за отговорно гражданство, принципи на макроикономиката и микроикономиката, сравнителна публична политика, публични финанси и обществена политика.

Участниците в тази програма получават аналитични, езикови и изследователски умения, предназначени да им помогнат в бъдеща кариера и лични усилия. Учените могат да използват аналитични и изследователски умения, за да разберат влиянието на своя избор върху модерната икономика и политика. Езиковите умения улесняват студентите да комуникират с хората около тях.

Цената на един бакалавър в политическата икономика може да зависи от продължителността на училището и програмата. Някои училища могат да имат различно обучение според годината на кандидатстване. Най-добрият начин да получите оценка е да се свържете директно с университет.

Какъв тип кариера води до бакалавърската степен в политическата икономика? Това може да зависи от интересите и историята на въпросния ученик. Общите опции обаче включват кариера, подобна на специалист по изследванията, мениджър на организация с нестопанска цел, анализатор на външната търговия, координатор на политиката, писател, администратор на доходи, анализатор на публични финанси и бизнес съветник. Учениците могат да използват това образование като отправна точка за придобиване на право, завършено образование в политическата икономика или степен на социална работа на завършено висше образование.

Колежи и университети по света могат да предложат бакалавър по политическа икономия в университета или онлайн. Готови ли сте да направите повече изследвания? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.