Keystone logo

10 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания История Политическа история 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Хуманитарни изследвания
  • История
  • Политическа история
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания История Политическа история

Колегиите и университетите присъждат бакалавърска степен, като обикновено те отнемат три до седем години, за да завършат. Студентите изучават конкретен предмет, който понякога се нарича основен. Степента подготвя студентите за навлизане в работната сила или следдипломна програма.

Какво е бакалавър по политическа история? Тази бакалавърска програма изследва връзката между политиката и историята. Студентите откриват как политическите системи оформиха и повлияха на историческите събития. Курсовата работа включва задълбочени изследвания и писане. От студентите може да се изисква да провеждат сравнителен анализ на политическите идеи, социалните движения, правителствените политики и глобалните дела. Учебният план може да обхваща културата, обществата и икономиките на региони като Близкия изток, Африка, САЩ, Азия, Карибите, Латинска Америка и Русия. Освен това темите могат да обхващат арабско-израелския конфликт, Британската империя, Втората световна война, войната във Виетнам, религията, расизма или демокрацията. Участниците имат възможност да избират непълнолетни по теми като изследвания на пола, антропология, африкански изследвания, афроамерикански изследвания или религиозни изследвания.

Студентите, преследващи бакалавърска степен по политическа история, получават силни научни, писмени и аналитични умения. Това умение е от полза за тях в много области на живота. Освен това тези умения са от съществено значение, за да им помогнат да напреднат в избраната от тях област.

Разходите за бакалавърска степен в политическата история варират в зависимост от колежа или университета. Перспективните студенти трябва внимателно да изследват институциите, за да се уверят, че се записват в училище, което отговаря на техните академични цели и бюджет.

Завършилите бакалавърска степен по политическа история имат широк набор от възможности за кариера. Лицата получават заетост в правителството, образователните институции, нестопанските организации и частния сектор. Видовете позиции, които тези лица притежават, включват учители по социални науки, изследователски специалисти, журналисти, политически кампании, адвокати на имигранти, директори на програми с нестопанска цел и организатори на общности. В някои случаи завършващите висши академични степени, като докторска степен. или право.

Колежи и университети по целия свят предлагат онлайн курсове за придобиване на бакалавър по политическа история. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.