Keystone logo

4 Бакалавър Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортни науки Приключенски спортове 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортни науки
  • Приключенски спортове
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортни науки Приключенски спортове

След като един ученик има дипломата си за гимназия, може да е възможно да се включи в бакалавърска степен. Тази бакалавърска степен често е едно от първите академични награди, които студентите преследват. Може да отнеме средно четири години, за да приключи.

Какво е бакалавър по спортни приключения? Тази бакалавърска степен е предназначена да подготви студентите да бъдат водачи, обучители и ръководства за backpacking, бели водни рафтинг, туризъм, ски и други приключенски спортове. Някои университети могат да позволят на учениците да избират фокусния спорт, докато други могат да обхванат широк спектър от приключенски спортове. Задължителните курсове могат да бъдат насочване и обучение в областта, професионална подготовка в приключенски спортове, умения за живеене на открито, обучение на открито, журналистика в приключенски спортове и управление на риска при приключенски спортове.

Програмата "Бакалавър по приключенски спортове" помага на учениците да развият своите лидерски, управленски и комуникационни умения. Като водач за приключен спорт човек трябва да може да води разнообразна група, да управлява потенциално опасно приключение и да комуникира с другите. Тези умения не само водят до по-висока заплата, но и могат да помогнат на човек да успее в личния си живот.

Кандидатите често искат да разберат какво ще бъде обучението за дадена програма, преди да кандидатстват. Тъй като толкова много фактори влияят върху цената, най-добре е хората да се свържат директно с училище за оценка.

Какъв тип работа може да има един човек, след като завърши с бакалавърска степен по "Приключенски спорт"? Някои ученици могат да станат лидери на отдих, специалисти по дейности, съветници по лагери, екскурзоводи, спортни инструктори или ръководители на бизнес за приключен спорт. Съществува и възможност за завършване на завършилите в поле, което е малко по-различно. Например, учените могат да използват уменията си за прехвърляне, за да станат журналист, предприемач или политик.

Този тип програма се предлага в университети по целия свят. Може дори да е на разположение онлайн. За повече информация потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.