Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Приложни финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Приложни финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Приложни финанси

Тези, които имат практически финансови умения са винаги по-високо търсене на работна сила. Студентите, които са заинтересовани от управлението и анализирането на средства в корпоративна обстановка могат да се възползват от получаване на бакалавърска степен по приложна финансите.

Когато учениците се интересуват от изучаване на практически финансови приложения първо да научат за тази степен, един от въпросите, които те задават често, какво е бакалавър по приложна финансите? По време на обучението си, студентите, които упражняват една от тези градуси ще вземат класове, които ще им помогнат да спечелят на специализирани курсове, необходима за управление на средства и инвестиции в банки, различни финансови пазари, и бизнеса. Студентите могат да участват в уроци в настоящата финансова теория, счетоводни техники, финанси и математика.

В процеса на работа в състояние, което се занимава с финанси е високо възнаграждение, е необходимо специално обучение, за да може един служител да процъфтяват.Завършилите с бакалавърска степен по приложна финансите ще открият, че имат необходимата подготовка и умения, от които те се нуждаят, за да се получи добре платена позиция в конкурентна бизнес сектора.

Има няколко различни фактори, които оказват влияние колко студенти ще плащат, за да получат бакалавърска степен по приложна финансите. Те включват институцията предпочетоха да присъстват, специални цени за обучение, които школа, където се намира колегията, и колко време ще отнеме, за да завършат своето образование.

Тези, които имат бакалавърска степен по приложна финансите може да се очаква да работят в която и почти всяка индустрия, която има нужда от някой, който да анализира и да управляват своите финанси. Възпитаник с тази степен може да работи като счетоводител или финансов сътрудник, администратор финанси дребно, финансов мениджър, с частен капитал анализатор, или във всяка друга позиция, която изисква специфични финансови умения.

Има няколко стъпки, студенти, които желаят да упражняват бакалавърска степен по приложна финансите трябва да се предприемат, когато те за първи път започнете да търсите в тази степен. За да получите най процес започна, търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.