Keystone logo

9 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Лингвистика Приложна лингвистика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Хуманитарни изследвания
  • Лингвистика
  • Приложна лингвистика
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Лингвистика Приложна лингвистика

Бакалавърска степен често е първа степен, получени от студентите във висшето образование, като цяло може да се придобие в три до четири години в началото на тяхната кариера в колежа. Макар бакалавърска степен обикновено осигурява достатъчно опит, за да започнат работа след дипломирането си, също така е възможно да го следват с магистърска или докторска степен за по-нататъшно специализират в дадена област.

&nbsp

Един въпрос, може да се чудите, какво е бакалавър по Приложна лингвистика? Тази степен включва реални приложения на лингвистиката като наука и учи студентите теорията на езици и езиковото обучение, така че те да станат по-добри изучаващите езика. Повечето програми за справяне с основните теории на лингвистиката както и нововъзникващите технологии, които правят преподаването и изучаването на езици по-лесно. Някои, но не всички, институции изискват тази степен да бъдат взети във връзка с проучването на най-малко един чужд език.

&nbsp

Във все по-глобална икономика, лингвистика служи като мост между различните култури. Разбирането за това как да се научи език помага на хората да се научат да общуват по-добре по време на работа и в тяхното образование.

&nbsp

Общата стойност на бакалавър по Приложна лингвистика зависи от това какво училище да изберете да присъстват и колко дълго степента необходимо, за да завършите. Четири години е средната продължителност на времето, прекарано учи за бакалавърска степен.

&nbsp

Има няколко различни работни места за завършилите бакалавър по Приложна лингвистика. Много възпитаници избират да отидат в преподаването, или като преподавател по чужд език или преподаването на английски език за чужденци. Някои избрани да отидат в неправителствена работа, докато други все още работят като преводачи на друг език. Повечето налични работни места са в частния сектор, въпреки че някои държавни постове са на разположение.

&nbsp

Получаването на бакалавърска степен онлайн е чудесен начин да се учат от собствения си график, още от дома. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.